Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa OUG 13, Iordache revine. Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide sa nu mai fie confiscati

Antena3 Antena3,
Dupa OUG 13, Iordache revine. Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide sa nu mai fie confiscati

Revenit pe bancile Parlamentului in calitate de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, initiatorul celebrei OUG 13, care redefinea abuzul in serviciu si de. continuă pe Antena3

Dupa OUG 13, Iordache loveste din nou! Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide in alegeri sa nu mai poata fi confiscati (VIDEO)

Florin Iordache loveste din nou! Initiatorul celebrei Ordonante 13, care redefinea abuzul in serviciu si dezincrimina favorizarea infractorului prin decizii ale demnitarilor, vine cu idei noi. De data aceasta,.

Dupa OUG 13, fostul ministru Iordache vine cu o noua propunere: Banii ilegali din campania electorala nu mai pot fi confiscati (profit.ro)

PSD-istul Florin Iordache propune modificarea Legii finantarii activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale astfel incat banii folositi ilegal de partide in alegeri sau la referendum sa nu mai poata fi confiscati, scrie profit. ro.

Dacia Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dacian Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ciolos: Daca nu ar fi fost OUG 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, daca nu ar fi existat situatia creata de OUG 13.

Florin Iordache revine in conducerea Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Florin Iordache a fost ales astazi, de plenul Camerei Deputatilor, cu 211 voturi pentru si 77 impotriva, in functia de vicepresedinte al Camerei, postul ramanand vacant dupa numirea Rovanei Plumb in functia de ministru delegat al Fondurilor Europene.

Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc: L-am cunoscut intr-un anumit fel pe procurorul general, Augustin Lazar, si revazandu-l dupa multi ani, e un alt om

Robert Cazanciuc a declarat ca, in opinia sa, procurorul general al Romaniei, pe care-l cunoaste de 20 de ani, este acum un alt om, acesta sustinand ca Augustin Lazar a avut cateva aparitii publice, inclusiv in contextul dezbaterii referitoare la OUG 13, in care nu si-ar fi manifestat obligatia de rezerva .

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, il ataca pe actualul: Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Fostul ministru al Justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR, in contextul in care fostul ministru s-a opus, marti, solicitarii Ministerului Justitiei de a amana dezbaterea proiectului de modificare a articolelor 301 si 308 din Codul Penal.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca Parlamentul va decide un prag de la care se incrimineaza abuzul in serviciu

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a afirmat, miercuri seara, la Sinaia, ca Parlamentul va stabili fara indoiala un prag privind abuzul in serviciu, motivand ca acesta este obligatoriu.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Fostul ministru al Justitiei, deputatul social-democrat Florin Iordache, a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi pentru si 77 impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )