Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, il ataca pe actualul: Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, il ataca pe actualul: Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Fostul ministru al Justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR, in contextul in care fostul ministru s-a opus, marti, solicitarii Ministerului Justitiei de a amana dezbaterea proiectului de modificare a articolelor 301 si 308 din Codul Penal. continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Fostul ministru al Justitiei, deputatul social-democrat Florin Iordache, a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi pentru si 77 impotriva.

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, propus de PSD pentru postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Fostul ministru al Justitiei, deputatul social-democrat Florin Iordache, este propus de PSD pentru a ocupa postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ramas vacant dupa ce Rovna Plumb a demisionat. Astfel, propunerea urmeaza sa fie votata in sedinta de plen de marti.

Florin Iordache il ataca pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a declarat ca nu se impune un prag in cazul abuzului in serviciu

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, l-a atacat pe actualul ministru, Tudorel Toader, afirmand ca a vazut pozitia acestuia prin care interpreteaza decizia Curtii Constitutionale privind abuzul in serviciu in sensul in care nu ar fi nevoie de impunerea unui prag.

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a ajuns vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Social-democratul Florin Iordache a fost ales marti in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi 'pentru' si 77 'impotriva', scrie Agerpres.

Promovat pentru episodul Ordonanta 13. Florin Iordache a fost ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Florin Iordache, fostul Ministru al Justitiei care a promovat controversata Ordonanta 13, a fost validat in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Postul a ramas vacant dupa ce Rovana Plumb a.

Florin Iordache, atac la inlocuitorul sau in Guvern: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a conditiilor si a legislatiei in vigoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit critici din partea predecesorului sau, Florin Iordache. Iordache sustine ca nu este de acord cu Toader in ceea ce priveste interpretarea abuzului in.

Florin Iordache, atac la inlocuitorul sau in Guvern: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a conditiilor si a legislatiei in vigoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit critici din partea predecesorului sau, Florin Iordache. Iordache sustine ca nu este de acord cu Toader in ceea ce priveste interpretarea abuzului in.

Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13, recompensat de PSD cu functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Florin Iordache, care, din postura de ministru al Justitiei, a scos sute de mii de oameni in strada dupa ce a elaborat Ordonanta 13, a fost propus de PSD pentru ocuparea postului de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Propunerea urmeaza sa fie votata in sedinta de plen de marti, a anuntat secretarul Camerei, Ioana Bran, insa votul e doar o formalitate, din moment ce PSD are majoritate.

Florin Iordache, propus de PSD pentru postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Florin Iordache, deputat PSD si fost ministru al Justitiei, este propus de grupul parlamentar al social-democratilor pentru postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Aceasta decizie va fi discutata si.

Ce functie va avea Florin Iordache, dupa ce a plecat de la Ministerul Justitiei

Deputatul PSD Florin Iordache urmeaza sa redevina vicepresedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice. Florin Iordache a fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si in legislatura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )