Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dupa OUG 13, Iordache loveste din nou! Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide in alegeri sa nu mai poata fi confiscati (VIDEO)

B1 B1,
Dupa OUG 13, Iordache loveste din nou! Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide in alegeri sa nu mai poata fi confiscati (VIDEO)

Florin Iordache loveste din nou! Initiatorul celebrei Ordonante 13, care redefinea abuzul in serviciu si dezincrimina favorizarea infractorului prin decizii ale demnitarilor, vine cu idei noi. De data aceasta,. continuă pe B1

Dupa OUG 13, Iordache revine. Fostul ministru vrea ca banii folositi ilegal de partide sa nu mai fie confiscati

Revenit pe bancile Parlamentului in calitate de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, initiatorul celebrei OUG 13, care redefinea abuzul in serviciu si de.

Dupa OUG 13, fostul ministru Iordache vine cu o noua propunere: Banii ilegali din campania electorala nu mai pot fi confiscati (profit.ro)

PSD-istul Florin Iordache propune modificarea Legii finantarii activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale astfel incat banii folositi ilegal de partide in alegeri sau la referendum sa nu mai poata fi confiscati, scrie profit. ro.

Dacia Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dacian Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ciolos: Daca nu ar fi fost OUG 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, daca nu ar fi existat situatia creata de OUG 13.

Ciolos: Daca nu ar fi fost OUG 13, Romania intra in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca, in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu.

Ciolos: Daca nu er fi existat situatia cu OUG 13, am fi putut intra in Schengen anul acesta, cel putin cu aeroporturile

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, daca nu ar fi existat situatia creata de OUG 13, transmite News. ro.

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii, potrivit News. ro.

Curtea Constitutionala amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern, potrivit news. ro.

CCR amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )