Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dupa retragerea din Germania, Statele Unite suplimenteaza trupele din Romania

România Liberă România Liberă,
Dupa retragerea din Germania, Statele Unite suplimenteaza trupele din Romania

Statele Unite vor spori efectivele militare stationate in Romania, in urma deciziei de a-si reduce t. continuă pe România Liberă

Andrea Pirui de la Puterea Dragostei s-a imbogatit dupa emisiune. Din ce face foarte multi bani acum: ce surpriza

Andreea Pirui, fosta concurenta la Puterea Dragostei, a avut noroc atat in competitia de la Kanal D, cat si in afara ei. Imediat dupa ce al doilea sezon al emisiunii matrimoniale a ajuns la final, blondina parca a descoperit closca cu puii de aur. Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, promoter pe Instagram. Blondina face .

De ce imbolnavirea lui Trump poate reprezenta o criza majora de securitate nationala pentru Statele Unite

Starea de sanatate a lui Donald Trump dupa infectarea cu noul coronavirus pare sa se imbunatateasca treptat, chiar daca presedintele este deocamdata departe de a fi complet refacut. Cu toate acestea, analistii argumenteaza ca imbolnavirea presedintelui scoate la iveala o serie de probleme serioase cu modalitatea in care sistemul de comanda al Statelor Unite este construit si reprezinta, fara indoiala, o serioasa criza de securitate nationala.

Angajat al Secret Service, dupa iesirea lui Trump din spital: Este complet iresponsabil

Plimbarea cu masina a lui Donald Trump, care a parasit pentru o scurta perioada de timp Spitalul Militar Walter Reed din Washington, unde a fost internat pentru a fi ingrijit de COVID-19, cu scopul de a-si saluta sustinatorii adunati langa spital, provoaca indignare in Statele Unite, relateaza BFMTV.

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Fiica presedintele Bundestag-ului, sotie de viceprim-ministru, va deveni directorul de programe al grupului de radiodifuziune publica din Germania

Christine Strobl, fiica lui Wolfgang Schauble, presedintele Bundestag-ului CDU), si sotia lui Thomas Strobl, viceprim-ministru din Baden-Wurttemberg, va fi directorul de programe al ARD, grupul de radiodifuziune.

Eugen Tomac, dupa scrutinul din 27 septembrie: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali

Eugen Tomac a anuntat pe contul personal de Facebook ca PMP este cel de-al treilea partid ca numar de alesi locali. Acesta sustine ca, dupa PSD si PNL, are cei mai multi primari si consilieri din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )