Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa separarea de sot, Oana Roman face mari sacrificii. Totul de dragul fetitei

B1 B1,
Dupa separarea de sot, Oana Roman face mari sacrificii. Totul de dragul fetitei

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa faca sarbatorile impreuna, desi nu mai formeaza un cuplu, totul de dragul fiicei lor. continuă pe B1

Prima fotografie cu Marius Elisei si fetita lui, dupa despartirea de Oana Roman. Ce se observa la micuta Isabela

Oana Roman a anuntat in cursul saptamanii trecute despartirea de sotul ei. Dupa cum a auntat, singura constanta in viata lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuta sa nu simta niciodata lipsa vreunuia dintre ei, asa ca indiferent de relatia lor de cuplu, ea va simti iubirea lor si ii va avea .

Oana Roman a fost pusa la zid, dupa ce a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. De aia coresponda cu cea din Italia

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Oana Roman a anuntat ca se desparte de sotul ei, Marius Elisei, dupa sapte ani de iubire din care a reiesit .

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena .

S-a intors Marius Elisei acasa? Ce a raspuns Oana Roman cand a fost intrebata asta, in direct

Oana Roman a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Fosta prezentatoare a facut anuntul printr-o postare pe retelele de socializare. Vedeta a fost intrebata astazi, in direct, daca partenerul sau s-a intors in caminul conjugal. Ce a raspuns fiica fostului premier al Romaniei? Ce a raspuns Oana .

Oana Roman ii ia public apararea lui Marius Elisei. A luat foc atunci cand a vazut cine l-a criticat dur

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale, caci zilele trecute a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Cu toate acestea, orice ar fi, ramane tatal copilului ei, asa ca, desi aflati intr-un moment sensibil, vedeta i-a luat public apararea partenerului sau cand .

Doamne, ce DRAMA! OANA ROMAN a CEDAT! Medicii intervin de URGENTA! Detalii socante din SPITAL

Celebra Oana Roman a avut in urma cu cateva luni mai multe probleme de sanatate. Vedeta a fost nevoita sa ajungape mana medicilor dupa ce a acuzat mai multe afectiuni in zona bustului. Vedeta a mers.

SOC in showbiz! Pentru EA a fost PARASITA Oana Roman! Marius Elisei i-a scris iNAINTE SA ii dea ...

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit a socat showbiz-ul romanesc. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Cea care ar sti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )