Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dusa: Actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare este in plina desfasurare.

România Liberă România Liberă,
Dusa: Actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare este in plina desfasurare.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, marti, ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, iar procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca bugetul alocat pentru alegerile parlamentare a fost stabilit la 199 de milioane de lei, iar suma este mai mica decat cea cheltuita la scrutinul din 2008, cand banii pentru alegeri au fost . continuă pe România Liberă

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE. Afla cat ne COSTA. ...

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. Totodata, Dusa a mai spus ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, precizand ca procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca .

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE Afla cat ne COSTA.

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. In curs de actualizare.

CONFIRMARE OFICIALA Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie. Vezi cat ne vor costa!

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie, a anuntat marti ministrul de Interne, Mircea Dusa.

Alegerile parlamentare din decembrie vor costa 190 milioane de lei

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie si vor costa peste 190 de milioane de lei, a anuntat astazi ministrul de Interne, Mircea Dusa, relateaza RealitateaTV.

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite.

Au fost alesi judecatorii Biroului Electoral Calarasi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie

Cei trei judecatori care vor face parte din Biroul Electoral al Circumscriptiei nr. 12 Calarasi au fost desemnati vineri, 28 septembrie, prin tragere la sorti, in aula Tribunalului Calarasi. Potrivit prefectului judetului Calarasi, George Iacob, este vorba despre Gheorghe Stoian, Neluta Tudorache si Crisitana Ghita.

Coalitia de opozitie din Georgia a castigat alegerile parlamentare

Coalitia de opozitie a miliardarului Bidzina Ivanisvili se claseaza pe primul loc in urma alegerilor parlamentare din Georgia, transmite AFP. Liderul principalei coalitii a opozitie a declarat victoria cu.

Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

Noul presedinte al Partidului Socialist European PES) Serghei Stanisev a declarat ca se va implica in campania pentru alegeri legislative din Romania si il va sustine pe permierul roman Victor Ponta, transmite.

Preturile complete pentru noul Sandero. Este mai accesibil decat vechiul model, iar tarifele pentru optionale au ramas neschimbate

Dacia a anuntat preturile complete pentru noul Sandero si versiunea Stepway, acestea fiind cuprinse intre 6. 990 si 12. 200 euro cu TVA. Noul model are preturi mai mici cu cel putin 100 euro fara de vechea generatie, echiparea standard este mai bogata si preturile optionalelor au ramas neschimbate.

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )