Libnet.ro
UNICEF

16:30

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE. Afla cat ne COSTA. ...

România Liberă România Liberă,
E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE. Afla cat ne COSTA. ...

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. Totodata, Dusa a mai spus ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, precizand ca procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca . continuă pe România Liberă

E OFICIAL: ALEGERILE PARLAMENTARE au loc pe 9 DECEMBRIE Afla cat ne COSTA.

Alegerile parlamentare vor avea loc in data de 9 decembrie, a anuntat, marti, ministrul de Interne, Mircea Dusa. Pentru alegerile din decembrie vom plati 199 de milioane de lei, a adaugat Mircea Dusa, citat de Realitatea TV. In curs de actualizare.

CONFIRMARE OFICIALA Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie. Vezi cat ne vor costa!

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie, a anuntat marti ministrul de Interne, Mircea Dusa.

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite.

Dusa: Actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare este in plina desfasurare.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, marti, ca actualizarea listelor electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este in plina desfasurare, iar procedura trebuie incheiata cu 48 de ore inainte de ziua scrutinului, potrivit Mediafax. Ministrul Mircea Dusa a spus ca bugetul alocat pentru alegerile parlamentare a fost stabilit la 199 de milioane de lei, iar suma este mai mica decat cea cheltuita la scrutinul din 2008, cand banii pentru alegeri au fost .

Alegerile parlamentare din decembrie vor costa 190 milioane de lei

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie si vor costa peste 190 de milioane de lei, a anuntat astazi ministrul de Interne, Mircea Dusa, relateaza RealitateaTV.

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe.

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe acestia, a anuntat marti seara presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al Uniunii, citat de Agerpres.

ORA 19.00 - LEGATURA M.A.I - REFERENDUM - PARLAMENTARE

Intre un referendum care a provocat o imensa frustrare populara prin neaplicarea votului si alegerile parlamentare din 9 Decembrie, o institutie esentiala are o imensa responsabilitate : Ministerul Administratiei si.

Coalitia de opozitie din Georgia a castigat alegerile parlamentare

Coalitia de opozitie a miliardarului Bidzina Ivanisvili se claseaza pe primul loc in urma alegerilor parlamentare din Georgia, transmite AFP. Liderul principalei coalitii a opozitie a declarat victoria cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )