Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ecaterina Andronescu: Cred ca este nevoie de un congres PSD pe care sa-l organizam cat mai repede cu putinta

B1 B1,
Ecaterina Andronescu: Cred ca este nevoie de un congres PSD pe care sa-l organizam cat mai repede cu putinta

Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri ca este necesara organizarea unui congres al partidului cat mai repede posibil pentru alegerea unui presedinte. Nu cred ca PSD se afla intr-o. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu vrea Congres cat mai repede

Ecaterina Andronescu, unul dintre vicepresedintii PSD, a declarat, vineri, ca este necesara organizarea unui congres al partidului cat mai repede posibil pentru alegerea unui presedinte.

Ecaterina Andronescu: Demisia lui Victor Ponta a fost o greseala. INS a aratat o crestere economica de 4,5% si o crestere a productiei industriale de 3,4% (VIDEO)

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan la postul B1 TV, ca este de parere in continuare ca premierul Victor Ponta nu trebuia sa-si dea.

Ecaterina Andronescu l-a mai salvat o data pe Ponta de plagiat

Victor Ponta si-a dat singur dreptul sa scape de titlul de doctor, prin ordonanta de urgenta. O astfel de renuntare la titlul de doctor l-ar scapa pe Ponta de complicatii inclusiv penale in cazul in care cercetarea plagiatului sau ar fi reluata si plagiatul confirmat oficial.

Politic Show: De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD; Ponta se retrage organizat. Nu stim inca de Tsipras; Liberalii si-ar sacrifica vacanta de dragul guvernarii

Dan Mihalache, al doilea presedinte, il ameninta pe premier: Nu vreau sa fiu pus in situatia penibila de a da mail-urile pe care mi le-a trimis Ponta Majorarea salariilor demnitarilor a fost subiectul unor e-mail-uri. Corespondenta de la Madrid. Iohannis si marea problema a romanilor din Spania: dubla cetatenie Presedintele Klaus Iohannis a discutat ieri, la Madrid, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

Aceasta este prima trupa straina care are voie sa concerteze in Coreea de Nord

Controversata trupa slovena de rock industrial Laibach a devenit prima formatie straina care a primit permisiunea de a concerta in Coreea de Nord, a anuntat regizorul Morten Traavik pentru BBC, citeaza.

Mircea Badea: Romania este condusa de oameni care nu au fost votati niciodata

Mircea Badea a explicat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, ca, din punctul sau de vedere, Romania este condusa de oameni care nu apar niciodata pe afise electorale sau pe buletinul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )