Libnet.ro
UNICEF

20:45

Echipa de judo a Romaniei, avand in componenta sportivi de la Satu Mare, a cucerit titlul balcanic la judo seniori

Adevărul Adevărul,
Echipa de judo a Romaniei, avand in componenta sportivi de la Satu Mare, a cucerit titlul balcanic la judo seniori

Echipa de judo a Romaniei, avand in componenta sportivi de la CSM Satu Mare, a cucerit titlul balcanic la judo seniori la campionatul balcanic desfasurat in localitatea Trebinje din Bosnia-Hertegovina) in perioada 5-7 septembrie. continuă pe Adevărul

Cei mai mari campioni si antrenori de scrima din tara ajung azi la Satu Mare

Dupa ce au trecut pe la Slobozia, Constanta, Iasi, Targu-Mures si Cluj, campionii mondiali si europeni ai Romaniei ajung azi si la Satu Mare unde vor sustine, incepand cu ora 10. 00, demonstratii de scrima.

ISJ Satu Mare a finalizat licitatia pentru achizitionarea rechizitelor scolare. Beneficiarii programului: 16.500 de elevi

Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare a finalizat licitatia pentru achizitionarea rechizitelor scolare pentru anul scolar 2014-2015. Valoarea maxima a fiecarui pachet de rechizite este de 25 lei/pachet/elev din invatamantul primar si 30 lei/pachet/elev din invatamantul gimnazial. Pentru judetul Satu Mare a fost alocata suma de 358. 640 lei.

Festivalul Muzicii de Strada, o noutate in istoria festivalurilor din Romania, in 19- 21 septembrie, la Satu Mare

La Satu Mare va avea loc, in perioada 19-21 septembrie, cel mai interesant eveniment cultural al anului. Este vorba despre Festivalul Muzicii de Strada, care timp de trei zile va umple spatiile publice si strazile satmarene cu muzica live, de la centrul istoric pana la adancul cartierelor.

Mihai Covaliu, presedintele Federatiei Romane de Scrima: Putem vorbi despre o scoala de scrima la Satu Mare

Caravana scrimei romanesti a ajuns vineri in municipiul Satu Mare, presedintele Federatiei Romane de Scrima, Mihai Covaliu, apreciind ca in orasul de pe Somes exista o scoala de scrima, cu traditie, care va da noi campioni mondiali.

Seful CJ Satu Mare s-a inscris in PLR, dupa excluderea din PNL: Erorile PNL nu s-au curmat odata cu plecarea lui Crin Antonescu

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, a anuntat ca se inscrie in Partidul Liberal Reformator, dupa ce Biroul Permanent National al PNL a decis excluderea sa din partid.

Actiunea Blocada, la Satu Mare: filtre rutiere si numeroase amenzi

In ultimele doua zile, in cadrul actiunii Blocada, politistii din satu Mare au constatat 36 de infractiuni si au aplicat peste 1. 000 de sanctiuni contraventionale, iar ca masuri complementare, au confiscat aproximativ 27. 000 de tigari , 11 de arme si 40 de bucati munitie.

Horia Chivari, avocat in Baroul Bihor, trimis in judecata de DNA. Clientul lui, un interlop din Satu Mare, i-a dat 24.000 de euro pentru a-i aranja un dosar

Horia Chivari, avocat in Baroul Bihor, a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de clientul lui, un interlop din Satu Mare. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, avocatul a primit 24. 000 de euro de la clientul Doru Tukacs pentru a-i convinge pe judecatori sa dea o sentinta in favoarea acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )