Libnet.ro
UNICEF

21:30

Echipele calificate in playoff-ul Ligii Europa

Online Sport Online Sport,
Echipele calificate in playoff-ul Ligii Europa

Iata rezultatele de joi seara din Turul 3 al Ligii Europa si echipele calificate in playoff. continuă pe Online Sport

Exista si romani fericiti: Lucescu a spulberat-o pe Fenerbahce. Ce echipe vor juca in playoff-ul Ligii Campionilor

Daca Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad, Mircea Lucescu s-a calificat in playoff-ul Ligii Campionilor, dupa ce a trecut la scor de neprezentare de Fenerbahce.

Partizan - Steaua: 4-2. Elevii lui Radoi, ELIMINATI din Liga Campionilor! Vor continua in play-off-ul Ligii Europa

Steaua a fost eliminata din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor de catre Partizan Belgrad, dupa ce a cedat, in deplasare, cu scorul de 2-4 1-1 tur). Pentru echipa lui Mirel Radoi urmeaza play-off-ul Ligii Europa.

Astra Girugiu, CALIFICATA in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a eliminat West Ham

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-1), formatia engleza West Ham United, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei .

Astra Giurgiu, calificata in play-off-ul Ligii Europa! Eliminare SURPRIZA a lui West Ham

Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a eliminat-o pe West Ham, cu scorul general de 4-3. Budescu a adus calificarea pentru giurgiuveni, dupa dubla reusita pe teren propriu.

Victorie istorica pentru Astra: echipa lui Sumudica e in play-off-ul Ligii Europa. Cine a fost eroul meciului

Giurgiuvenii au o obtinut o calificare neobisnuita pentru fotbalul romanesc. Erau condusi cu 2-0, in minutul 70 al meciului tur de la Londra, apoi au realizat o revenire de poveste, iar joi si-au completat opera de arta.

Ce urmeaza pentru Steaua: cap de serie in Liga Europa, tragerea la sorti e vineri

Eliminarea Stelei nu o scoate definitiv din Europa pe campioana Romaniei, ci o trimite in playoff-ul Ligii Europa. Echipa lui Mirel Radoi va fi cap de serie la tragerea la sorti de vineri.

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2 1-2), de formatia sarba Partizan Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, dar va evolua in play-off-ul Ligii Europa.

Steaua Bucuresti a fost invinsa de Partizan Belgrad, scor 2-4: Campioana Romaniei a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a fost invinsa miercuri in deplasare de echipa sarba Partizan Belgrad, cu scorul de 4-2 1-2), ratand astfel calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, editia.

Programul meciurilor de marti in preliminariile Ligii Campionilor

Marti seara vom cunoaste primele cinci echipe calificate in playoff-ul Ligii Campionilor. Vedeti mai jos programul meciurilor.

Mircea Lucescu despre continuarea Stelei in Europa League: Nu va fi simplu

Calificat cu Sahtior Donetk in playoff-ul Ligii Campionilor, acolo unde Steaua nu a ajuns fiind invinsa de Partizan Belgrad, Mircea Lucescu este de parere ca formatiei lui Mirel Radoi nu-i va fi usor nici in a doua competitie continentala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )