Libnet.ro
UNICEF

22:30

Astra Giurgiu, calificata in play-off-ul Ligii Europa! Eliminare SURPRIZA a lui West Ham

România Liberă România Liberă,
Astra Giurgiu, calificata in play-off-ul Ligii Europa! Eliminare SURPRIZA a lui West Ham

Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a eliminat-o pe West Ham, cu scorul general de 4-3. Budescu a adus calificarea pentru giurgiuveni, dupa dubla reusita pe teren propriu. continuă pe România Liberă

Astra Girugiu, CALIFICATA in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a eliminat West Ham

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-1), formatia engleza West Ham United, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei .

Partizan - Steaua: 4-2. Elevii lui Radoi, ELIMINATI din Liga Campionilor! Vor continua in play-off-ul Ligii Europa

Steaua a fost eliminata din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor de catre Partizan Belgrad, dupa ce a cedat, in deplasare, cu scorul de 2-4 1-1 tur). Pentru echipa lui Mirel Radoi urmeaza play-off-ul Ligii Europa.

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2 1-2), de formatia sarba Partizan Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, dar va evolua in play-off-ul Ligii Europa.

Victorie istorica pentru Astra: echipa lui Sumudica e in play-off-ul Ligii Europa. Cine a fost eroul meciului

Giurgiuvenii au o obtinut o calificare neobisnuita pentru fotbalul romanesc. Erau condusi cu 2-0, in minutul 70 al meciului tur de la Londra, apoi au realizat o revenire de poveste, iar joi si-au completat opera de arta.

Steaua Bucuresti a fost invinsa de Partizan Belgrad, scor 2-4: Campioana Romaniei a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a fost invinsa miercuri in deplasare de echipa sarba Partizan Belgrad, cu scorul de 4-2 1-2), ratand astfel calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, editia.

Echipele calificate in playoff-ul Ligii Europa

Iata rezultatele de joi seara din Turul 3 al Ligii Europa si echipele calificate in playoff.

Astra - West Ham LIVE. Calificare pentru giurgiuveni in play-off-ul Europa League

Astra - West Ham LIVE. Calificare pentru Astra, gratie unui Budescu in mare forma. West Ham este eliminata, desi doar transferurile din aceasta vara au costat mai mult decat toata echipa lui Sumudica. Astra -.

Astralii elimina ciocanarii. Reactia omului cheie, Budescu

Astra s-a calificat joi seara in play-off-ul Ligii Europa, dupoa ce a invins cu 2-1 pe West Ham, la Giurgiu. in tur fusese 2-2. Astra isi afla adversara din baraj vineri, de la ora 14:00, alaturi de Steaua, live text pe onlinesport. ro. Astra si Steaua sunt singurele echipe din Romania ramase in cupele europene.

ASA Targu Mures o invinge pe AS Saint-Etienne, dar e eliminata din Liga Europa

Echipa ASA Targu Mures a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Europa, desi a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), formatia franceza AS Saint-Etienne, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei.

Marius Sumudica, extaz dupa eliminarea lui West Ham

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a declarat, joi seara, dupa calificarea in play-off-ul Ligii Europa, ca succesul din meciul retur cu West Ham United, scor 2-1, este o victorie mare a carierei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )