Libnet.ro
UNICEF

06:46

Editie speciala 360 de grade: Care sunt cei mai mari sfinti facatori de minuni (VIDEO)

B1 B1,
Editie speciala 360 de grade: Care sunt cei mai mari sfinti facatori de minuni (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre sfinti, cate tipuri de sfinti exista, care sunt limitele lor, ce legaturi exista intre ei si oamenii care le. continuă pe B1

Editie speciala 360 de grade: Ce legatura exista intre un sfant si un om care ii primeste numele la botez? (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre minunile pe care le-au savarsit sfintii si despre legatura care exista intre un sfant si un om care ii.

Cei mai sangerosi criminali in serie din istorie. Unul este chiar din Europa de Est

Viata bate filmul, spune o vorba veche, iar criminalii in serie sunt cei care, prin gesturile lor sangeroase si reprobabile, ne reamintesc acest lucru de fiecare data. Desi multi ar putea spune fara prea.

Cine sunt cei patru mari finalisti de la Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D i-a schimbat total

In ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea, Puterea Dragostei , de la Kanal D, a avut loc nominalizarea concurentilor pentru marea finala de astazi,26 iulie. Cei patru finalisti a caror viata s-a schimbat radical dupa toata aceasta perioada petrecuta aici, de-abia asteapta sa castige suma pusa in joc. Cine sunt cei patru mari finalisti de .

Vikingii ar fi raspandit in timpul calatoriilor unul dintre cei mai letali agenti patogeni ai omenirii - studiu

Unii dintre vikingi ar fi murit din cauza tulpinilor disparute ale unuia dintre cei mai letali agenti patogeni ai omenirii - variola, relateaza Science News, potrivit Agerpres. De asemenea, este posibil ca vikingii infectati sa fi raspandit boala in timpul calatoriilor lor. Se estimeaza ca maladia a ucis in total 500 de milioane de oameni si este singurul agent patogen uman care a fost eradicat la nivel mondial.

Lumea medicala este in doliu. Unul dintre cei mai renumiti si apreciati medici, rapus de noul coronavirus, la doar 49 de ani. Andreea Esca i-a fost pacienta

O veste tristaa socat lumea medicala. Un renumit medic stomatolog a murit la varsta de 49 de ani, fiind infectat cu COVID-19. Chemal Taner era internat de mai mult timp in spital, iar in ultimele zile starea sa de sanatate s-a agravat, fiind transferat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa un tratament .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 26 iulie - 1 august 2020. Pestii, poate cei mai avantajati in luarea deciziilor (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 26 iulie - 1 august, alaturi de invitata sa, Ingrid Baciu. Aspecte de mare forta zilel.

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

Anunt de ULTIMA ORA! Tara in care locuiesc cei mai multi romani impune restrictii de calatorie

Anunt de ULTIMA ORA! Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri, ca a semnat o noua ordonanta care adauga Romania si Bulgaria pe lista tarilor considerate cu risc epidemiologic, impunand noi restrictii romanilor, mai exact carantinarea acestora la intrarea in Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )