Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai sangerosi criminali in serie din istorie. Unul este chiar din Europa de Est

B1 B1,
Cei mai sangerosi criminali in serie din istorie. Unul este chiar din Europa de Est

Viata bate filmul, spune o vorba veche, iar criminalii in serie sunt cei care, prin gesturile lor sangeroase si reprobabile, ne reamintesc acest lucru de fiecare data. Desi multi ar putea spune fara prea. continuă pe B1

Cel mai bine platiti oameni din Romania. Cine castiga de 4 ori mai mult ca Iohannis

Salariu colosal al unui sef de banca de stat in Romania. Barbatul castiga de patru ori mai mult decat presedintele Klaus Iohannis. Si nu este singurul bugetar care e platit regeste.

Lumea medicala este in doliu. Unul dintre cei mai renumiti si apreciati medici, rapus de noul coronavirus, la doar 49 de ani. Andreea Esca i-a fost pacienta

O veste tristaa socat lumea medicala. Un renumit medic stomatolog a murit la varsta de 49 de ani, fiind infectat cu COVID-19. Chemal Taner era internat de mai mult timp in spital, iar in ultimele zile starea sa de sanatate s-a agravat, fiind transferat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa un tratament .

Ce avere are Daniel Negreanu, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din lume, de origine roman

Daniel Negreanueste un jucator profesionist de poker, unul dintre ceimai de succes din istoria celebrului joc de cazino. De-a lungul timpului, a reusit sa stranga o avere fabuloasa. Averea lui.

Specialistii au cercetat de ce sunt cainii cei mai buni prieteni ai omului. Ce au descoperit

Exista o sumedenie de motive pentru care sa iubim cainii. Acestea sunt unele dintre cele mai iubite animale si pot crea legaturi puternice cu cei din jurul lor. De multe ori s-a auzit despre caini care s-au intors sa-si ajute stapanii chiar si dupa ce au fost loviti sau abandonati. Specialistii au cercetat de ce .

EUROPA: Cea mai vanduta masina electrica din H1 este Renault Zoe

Renault SA a produs un soc cu vanzarile sale, saptamana aceasta, tuturor celor care au acordat atentie doar la stocul Tesla Inc. Modelul Zoe este cel mai vandut vehicul electric din Europa in prima jumatate a anului, scrie Bloomberg.

Faze tari: Devotamentul impresionant al fiului pentru mama bolnava de Covid; Prima cursa de masini din istorie: 7 ore cu viteza infernala de 19 kmh; Viespea care isi convinge gazdele sa devina hrana pentru larvele sale

Video socant: Cum se salveaza doi copii care sar dintr-un apartament in flacari. Doi copii de trei, respectiv zece ani, s-au salvat dintr-un apartament in flacari din Franta. Noi imagini dezvaluie cum se formeaza virusuri precum HIV. Cand un virus cu anvelopa, precum HIV, se reproduce, trece printr-un proces numit inflorire, atragand componentele.

Romanii, cei mai vulnerabili: de ce se arunca la combinatii financiare si nu vad nimic rau in asta

Din saracie sau inconstienta, din ce in ce mai multi romani sunt dispusi sa faca scheme financiare ilegale si nu vad nimic rau in asta. Un studiu recent atrage atentia asupra.

17 focare active de COVID-19 in mai multe institutii publice din Buzau

Buzaul inregistreaza 17 focare active de coronavirus, in mai multe institutii publice, inclusiv la P.

Coreea de Sud a intrat oficial in recesiune. Este cel mai mare declin inregistrat din 1998

A patra economie a Asiei, Coreea de Sud, a anuntat ca a intrat in recesiune, inregistrand cel mai mare declin din 1998 incoace. Produsul intern brut PIB) al tarii a scazut cu 2,9% in al doilea trimestru,.

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit guvernamental din UE in prima parte a anului

Deficitul guvernamental al Romaniei in primul trimestru din 2020, conform datelor ajustate sezonier, a fost al doilea cel mai mare din UE 7,2% din PIB), dupa Malta 8,5%).

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )