Libnet.ro
UNICEF

08:00

Editie Speciala: De Paste, Iohannis in Madeira, Ponta la New York

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: De Paste, Iohannis in Madeira, Ponta la New York

Atat premierul, cat si presedintele au decis sa nu isi petreaca sarbatorile pascale in tara. Fiecare si-a ales ca destinatie un loc cat mai departe de Romania. Presedintele isi petrece sarbatorile. continuă pe Antena3

Romanii au talent, editie speciala de Paste, in aceasta seara

Romanii au talent va avea un nou episod in aceasta seara, de la ora 20:30, la Pro TV, cu prilejul sarbatorii de Paste. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent, editie speciala de Paste: o concurenta a pictat cu sanii, iar Mihaela Radulescu nu s-a lasat impresionata de scula unui participant

Romanii au talent a prezentat, in cadrul unei editii speciale de Paste, numere speciale de talent, intre toate remarcandu-se o concurenta care a pictat cu sanii. Copii au venit in numar mare, iar basarebenii s-au facut si ei remarcati.

ROMANII AU TALENT 2015: Editie speciala in duminica de Paste

Postul Pro Tv va difuza, duminica, in prima zi de Paste, o editie speciala a emisiunii Romanii au talent.

Morosanu face tocanita knock out, iar Adda pregateste o reteta hit, intr-o editie speciala Mama mea gateste mai bine

Cove si Horia Virlan va invita, de la 20:30, intr-o editie speciala de Paste a emisiunii Mama mea gateste mai bine, in care vedetele se intrec intr-o competitie sub presiune.

Bursa din New York, la coada clasamentului alaturi de Romania sau Grecia

2015 a fost pana acum un an extrem de slab pentru Bursa din New York. Astfel, Wall-Street-ul a avut cel mai mic avans raportat la tarile dezvoltate si una dintre cele mai scazute cresteri din lume, fiind depasita la coada clasamentului doar de bursele.

Antena 3 si Observator, patru nominalizari la New York Festivals

Antena 3 si Observator sunt nominalizate, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la New York Festivals Worlds Best Television Film. Anul trecut, Antena 3 si Observator au fost medaliate cu aur, argint.

Subiectele zilei: Ce provocari are de infruntat presedintele Iohannis dupa vacanta de Pasti; Romania a iesit plina de aur din razboi. Cum l-a manipulat Antonescu pe Hitler; Victor Ponta, fotografiat intr-un avion spre New York

Cea mai controversata minune a zilelor noastre: de unde vine Lumina de Paste la Mormantul Sfant - explicatiile preotilor si ale scepticilor. An de an, credinciosi din. Dezvaluirile scriitorului Gigi Becali: suma uriasa primita dupa moartea tatalui si magnatul care a vrut sa cumpere Steaua. Tata mi-a dat.

Klaus Iohannis, Victor Ponta si Traian Basescu: ce mesaje au transmis de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video pentru cei care sarbatoresc Pastele, in timp ce Victor Ponta a ales un post scris pentru urarile de Paste adresate romanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )