Libnet.ro
UNICEF

19:45

Eduard Hellvig, prima reactie dupa audieri: Am speranta ca am fost extrem de coerent si concis

Antena3 Antena3,
Eduard Hellvig, prima reactie dupa audieri: Am speranta ca am fost extrem de coerent si concis

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost audiatin Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Domnul presedinte Manda o sa va dea toate detaliile cu privire la cele convenite si. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, prima REACTIE dupa s-a ales cu DOSAR PENAL pentru ca si-ar fi numit fiul consul la Strasbourg

Teodor Melescanu a avut, joi, prima reactie, dupa ce Parchetul General a inceput o urmarire penala in rem, dupa o plangere depusa pe numele sau pentru ca si-ar fi numit fiul consul la Strasbourg. Ministrul.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

Eduard Hellvig, chemat joi la audieri n comisia parlamentara de control a SRI / Protestul din 10 august, pe agenda discutiilor

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a fost chemat joi la audieri in comisia parlamentara de control asupra activitatii serviciului, a anuntat presedintele acestui for, senatorul PSD Claudiu Manda. Pe agenda discutiilor se afla si protestul din 10 august, in conditiile in care social-democratii au cerut o ancheta pe motiv ca exista indicii potrivit carora ar fi fost actiuni subversive care atentau la securitatea nationala.

UPDATE Eduard Hellvig, dupa peste 8 ore de audieri n Comisia SRI: Am comunicat si despre proteste

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat joi seara, dupa mai bine de opt ore si jumatate de audieri in Comisia de control SRI, ca a comunicat parlamentarilor pozitia sa cu privire la protocoale, dar a vorbit si despre protestele din 10 august.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, explicatii in Comisia de control al activitatii Serviciului: Sunt convins ca va fi o zi lunga(VIDEO)

Audieri maraton in Parlament. Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig a fost chemat in fata Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI pentru a da explicatii in cazul violentelor.

Claudiu Manda, dupa audierea lui Eduard Hellvig: SRI mai are 337 de protocoale active; seful SRI a dat explicatii cu privire la protocolul secret din 2016

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control SRI, a declarat joi, in urma audierii directorului SRI Eduard Hellvig, ca Serviciul are protocoale incheiate din 1990, iar dintr-un total de 565 de protocoale sau acorduri, astazi mai sunt active 337 de protocoale. Despre protestul din 10 august/ Manda: O informare SRI viza posibile violente la miting. Un angajat SRI, in Centrul de comandaDespre pesta porcina/ Manda: SRI a facut prima informare catre Guvern cu privire la acest pericol in iunie 2016.

Claudiu Manda, dupa audierea de opt ore a lui Eduard Hellvig: Am discutat despre protestele din 10 august. Am stabilit ca sunt de competenta SRI

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a fost audiat timp de opt ore in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI. Claudiu Manda a afirmat ca SRI a semnat peste 560 de protocoale, dupa Revolutie, iar.

Claudiu Manda, dupa audierea lui Eduard Hellvig: SRI mai are 337 de protocoale active

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control SRI, a declarat joi, in urma audierii directorului SRI Eduard Hellvig, ca Serviciul are protocoale incheiate din 1990, iar dintr-un total de 565 de protocoale sau acorduri, astazi mai sunt active 337 de protocoale.

Claudiu Manda, dupa audierea lui Eduard Hellvig: SRI mai are 337 de protocoale active / Nu sunt protocoale cu partidele. Putem sa stabilim n lege ca nu se vor mai face

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control SRI, a declarat joi, in urma audierii directorului SRI Eduard Hellvig, ca Serviciul are protocoale incheiate din 1990, iar dintr-un total de 565 de protocoale sau acorduri, astazi mai sunt active 337 de protocoale. Despre protestul din 10 august/ Manda: O informare SRI viza posibile violente la miting. Un angajat SRI, in Centrul de comanda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )