Libnet.ro
UNICEF

16:00

Educati, dar nespalati. Scolile din Romania, fara sapun si hartie igienica

Antena3 Antena3,
Educati, dar nespalati. Scolile din Romania, fara sapun si hartie igienica

In Romania, scoala si igiena nu au nimic in comun. in toalete nu exista nici hartie igienica si nici sapun. Asa ca unii elevi isi pun in geanta si niste servetele, pe langa manuale si caiete. Nu. continuă pe Antena3

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, in discursul ...

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune Hatfields McCoys, pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, potrivit Mediafax. Distinctia care i-a fost inmanata lui Kevin Costner la gala Primetime Emmy 2012, in noaptea de duminica spre luni, este primul Emmy pe care actorul il castiga. A trebuit sa mergem pana in Romania sa filmam aceasta poveste americana, a spus Costner, la .

Sezonul estival, un succes. Piata turismului din Romania incheie pe plus anul 2012

Piata turismului din Romania va incheia in crestere anul 2012, intrucat sezonul pe litoral s-a incheiat cu cifre foarte bune, ceea ce aduce optimism si in ceea ce priveste sezonul de iarna, a declarat,.

Coca-Cola investeste 1 milion de euro in proiectele de CSR din Romania.

Recent, Coca-Cola a prezentat studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen dAdministration des Affaires), in colaborare cu societatea de consultanta Steward Redqueen Olanda). Studiul detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola din Romania asupra economiei locale. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ .

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, cea mai urmarita emisiune de business din Romania

Income Magazine cu Adrian Maniutiu, emisiunea de business, after business si life style a Antenei 3, difuzata sambata, de la ora 13. 00, s-a clasat pe locul al doilea in topul tuturor televiziunilor din Romania,.

Mechel: Activitatea uzinelor din Romania va continua in regim normal; disponibilizatii ...

Activitatea celor cinci uzine siderurgice Mechel din Romania aflate pe lista activelor recomandate de catre Consiliul de Administratie pentru vanzare va continua in regim normal, iar angajatii disponibilizati vor primi plati compensatorii, se arata intr-un comunicat al grupului rus Mechel, citat de Mediafax. Consiliul de Administratie al Mechel al Mechel a decis vineri mai multe masuri de restructurare a grupului, avand ca scop imbunatatirea rezultatelor financiare, printre acestea figurand si .

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul Galei Internetics 2012

Gala Internetics 2012, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania, are loc pe 1 octombrie, orele 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti.

Dan Diaconescu a plecat din Romania pentru doua zile: Patronul OTV a luat o cursa aeriana de Munchen

Semnarea contractului de vanzare-cumparare pentru Combinatul Oltchim intarzie si mai mult, intrucat castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, a plecat din Romania, luni dupa amiaza. Potrivit Mediafax,.

Sentinta in procesul fugii lui Omar Hayssam din Romania, peste doua saptamani.

Sentinta in procesul celor ce i-ar fi inlesnit, in iunie 2006, fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei reporteri romani la Bagdad, va fi data peste doua saptamani, dupa ce luni acuzarea si apararea au sustinut pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, potrivit Mediafax. Procesul fugii lui Omar Hayssam din tara a luat sfarsit, luni, la Curtea de Apel Oradea, iar sentinta se va pronunta peste doua saptamani, termenul fiind anuntat de catre judecatorul .

Fuga lui Omar Hayssam din Romania: Luni au loc pledoariile finale in proces

Acuzarea si apararea vor sustine, luni, pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, in procesul celor ce i-au inlesnit in iunie 2006 fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei jurnalisti romani la Bagdad, relateaza Mediafax.

Pledoariile finale in procesul celor ce i-au inlesnit lui Omar Hayssam fuga din Romania, ...

Acuzarea si apararea vor sustine, luni, pledoariile finale la Curtea de Apel Oradea, in procesul celor ce i-au inlesnit in iunie 2006 fuga din Romania a sirianului Omar Hayssam, acuzat de implicare in rapirea a trei reporteri romani la Bagdad, potrivit Mediafax. La sfarsitul lunii noiembrie 2007, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) i-au trimis in judecata pe Mustafa Tartoussi, Mukhles si Mahmoud Omar, pentru inlesnire a iesirii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )