Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele concluzii, dupa efectuarea loviturilor aeriene ruse in Siria

Adevărul Adevărul,
Primele concluzii, dupa efectuarea loviturilor aeriene ruse in Siria

Nu stiu daca, intr-adevar, la Casa Alba, se constientizeaza ireversibila cale adoptata de Kremlin, cu clementa presedintelui SUA, detinator al Premiului Nobel pentru Pace. Abia in ceasul al 12-lea a inceput sa se rostogoleasca bulgarul demisiilor de onoare, precum aceea a lui Evelyn Farkas, care a gestionat dezastruos, la Pentagon, timp de cinci ani, relatiile militare cu Ucraina, Rusia si Eurasia. Ar fi cazul sa urmeze si altele. continuă pe Adevărul

Efectele raidurilor aeriene ruse in Siria: Cel putin 36 de oameni au murit

Coalitia Nationala Siriana, o grupare a opozitiei, sustine ca cel putin 36 de persoane au murit in urma raidurilor aeriene efectuate miercuri de aviatia militara rusa in Siria.

Avioane militare ruse efectueaza primele raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii teroriste - surse

Avioane militare ruse au efectuat, miercuri, primele raiduri aeriene in Siria, vizand pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta surse citate de CNN. Asta, in contextul in care, tot miercuri, Camera.

Rusia a efectuat lovituri aeriene unilaterale in Siria/ Opozitia siriana acuza ca sunt ucisi civili, nu luptatori ai Statului Islamic/ Oficiali americani si francezi spun si ei ca nu sunt lovite pozitiile SI

Rusia a inceput sa efectueze lovituri aeriene in Siria, dupa votul dat in aceasta dimineata de camera superioara a parlamentului rus, care a aprobat o interventie militara in Siria, informeaza The Telegraph citand oficiali americani. CRusia spune ca loviturile sale aeriene impotriva Statului Islamic nu vor fi extinse si in Irak. In schimb, liderul opozitiei siriene, Khaled Khoja, acuza ca loviturile aeriene ale Rusiei nu vizeaza jihadistii Statului Islamic, ci mentinerea regimului Assad. Statele Unite ale Americii si Rusia au ajuns la un acord privind organizarea unei intalniri intre militarii lor, in scopul de a evita orice incident intre fortele lor aeriene, au declarat, miercuri, liderii diplomatiilor din ambele tari.

Dupa aprobarea Parlamentului, Vladimir Putin primeste si binecuvantarea Bisericii pentru loviturile aeriene din Siria: Un razboi sfant impotriva terorismului

Angajamentul militar al Rusiei in Siria se inscrie in cadrul unui razboi sfant impotriva terorismului, a apreciat miercuri Biserica Ortodoxa rusa, in conditiile in care Moscova a confirmat primele lovituri ale aviatiei sale in Siria, scrie AFP.

Rusia sustine ca atacat tinte jihadiste in raidurile aeriene din Siria

Ministerul rus al Apararii a declarat ca aviatia militara rusa a efectuat 20 de raiduri aeriene in sud-vestul Siriei, distrugand opt pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )