Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit inainte de discursul sau la ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit inainte de discursul sau la ONU

ACTUALIZARE 10:52 Franta a efectuat primele raiduri impotriva pozitiilor Statului Islamic in Siria Franta a efectuat primele atacuri aeriene impotriva gruparii Statul Islamic ISIS) in Siria, in urma deciziei de a-si extinde campania aeriana impotriva jihadistilor din Irakul vecin, anunta presedintia franceza astazi, citata de AFP. --------- Cel putin 15 avioane ruse de tip cargo transportand echipamente si personal au aterizat in ultimele doua saptamani la baza militara din provincia Latakia, in vestul Siriei, a declarat ieri o sursa militara citata de AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Siria: Vladimir Putin a discutat telefonic cu regele saudit, inainte de discursul de la ONU

Liderul de la Kremlin a discutat telefonic, sambata, cu regele Salman al Arabiei Saudite, despre rezolvarea crizei siriene, cu doua zile inainte de sustinerea unui discurs la ONU. Cei doi lideri au discutat despre.

Putin a discutat telefonic cu regele saudit inainte de discursul sau la ONU

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat sambata despre rezolvarea crizei siriene cu regele Salman al Arabiei Saudite, cu doua zile inainte de interventia sa prevazuta la ONU, a anuntat Kremlinul, potrivit AFP.

Alexis Tsipras si Vladmir Putin au discutat telefonic despre perspectiva intaririi relatiilor bilaterale si problema refugiatilor

Premierul grec, Alexis Tsipras, si presedintele Rus, Vladimir Putin, au avut vineri o convorbire telefonica in cadrul careia au discutat despre perspectiva intaririi relatiilor bilaterale, informeaza AFP,.

Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John si i-a propus o intrevedere oficiala

Presedintele rus Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe cantaretul Elton John si i-a propus o intrevedere oficiala, a anuntat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant de la Kremlin, citat de BBC.

Vladimir Putin, inaintea intalnirii cu Barack Obama: SUA sustin in mod ilegal rebelii in Siria

Vladimir Putin a catalogat duminica ilegala si ineficienta sustinerea pe care Statele Unite o ofera fortelor rebele din Siria, apreciind ca rebelii antrenati de americani dezerteaza pentru a se alatura Statului Islamic SI) cu tot cu armele furnizate de Washington, relateaza Mediafax citand Reuters.

Vladimir Putin spune ca titlul de tar pe care americanii i l-au dat nu i se potriveste (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu i se potriveste denumirea de tar, titlul monarhilor Rusiei inaintea revolutiei bolsevice, pe care americanii i-au dat-o, in cadrul unui interviu acordat.

Vladimir Putin l-a sunat pe Elton John. Kremlinul: NU a fost o farsa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John, dupa ce cantaretul a fost tinta unei farse, organizata de doi umoristi rusi, care l-au convins pe artist ca a fost sunat de liderul rus.

Kremlin: Vladimir Putin si Barack Obama vor avea o intalnire, luni, la New York

Presedintele rus Vladimir Putin va avea luni, la New York, o intalnire cu omologul sau american Barack Obama, cu ocazia participarii liderului rus la Adunarea Generala a ONU, a anuntat joi purtatorul de cuvant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )