Libnet.ro
UNICEF

19:00

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Adevărul Adevărul,
Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Efectele coronavirusului in Romania. Institutiile de cultura isi inchid, rand pe rand, portile

Teatrul National din Bucuresti, desi are sali de sub 1000 de locuri, isi suspenda spectacolele din seara zilei de 9 martie. Traditionalul Concert extraordinar de Paste al Corului Madrigal, organizat de 56 de ani fara intrerupere, se va desfasura anul acesta fara public. Sunt anulate si toate evenimentele cu public programate la Sala Radio si la Teatrelli pana la data de 31 martie, anunta cele doua institutii.

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus.

Comunicat Teatrul National I.L.Caragiale Bucuresti, 10 martie, ora 16.00

Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Primariile din Bucuresti au anuntat luni mai multe masuri pentru a limita raspandirea noului coronavirus: activitatea teatrelor din subordinea Primariei este suspendata pana pe 31 martie, meciurile CSM se vor juca fara spectatori, Duminica Ortodoxiei, eveniment la care se setima ca vor participa 15. 000 de oameni a fost amanat, terasele din centrul vechi functioneaza cu randul pentru a avea timp sa faca dezinfectia, autogara Rahova, unde vin autobuze din Italia este monitorizata si au fost montate termoscanere. Primarii au cerut si inchiderea scolilor, decizia urmand sa fie luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

CORONAVIRUS |Rectorii a sapte universitati din Bucuresti solicita clarificari cu privire la oportunitatea suspendarii cursurilor fata in fata

Rectorii a sapte universitati publice din Bucuresti solicitaComitetului National pentru Situatii Speciale de Urgentasi Ministerului Educatiei clarificari privind oportunitatea suspendarii.

Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti

Primarul Gabriela Firea si primarii de sector cer inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus. Decizia apartine Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )