Libnet.ro
UNICEF

23:45

Efectul Panama Papers: Perchezitii la grupului bancar francez Societe Generale

România Liberă România Liberă,
Efectul Panama Papers: Perchezitii la grupului bancar francez Societe Generale

Sediul central al grupului bancar francez Societe Generale a fost perchezitionat marti in cadrul unei anchete preliminare demarata de Parchetul francez pentru frauda fiscala agravata ca urmare a dezvaluirilor din scandalul Panama Papers, a declarat duminica un purtator de cuvant al bancii, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Perchezitii la sediul central din Paris al grupului bancar Societe Generale

Sediul central al grupului bancar francez Societe Generale a fost perchezitionat marti in cadrul unei anchete preliminare demarata de Parchetul francez pentru frauda fiscala agravata in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers, a declarat astazi un purtator de cuvant al grupului, potrivit Reuters si AFP.

Perchezitii la una dintre cele mai mari banci din lume, dupa dezvaluirile Panama Papers. Vezi ce afaceri detine in Romania

Sediul central al grupului bancar francez Societe Generale a fost perchezitionat marti in cadrul unei anchete preliminare demarata de Parchetul francez pentru frauda fiscala agravata ca urmare a.

Scandalul Panama Papers. Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca din San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala din San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala de la San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca aflat in centrul scandalului Panama Papers care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP.

Perchezitii la sediul central din Paris al bancii Societe Generale, in urma dezvalurilor Panama Papers

Sediul central al bancii Societe Generale, situat in cartierul La Defense din Paris, a fost perchezitionat, martea trecuta, de reprezentanti ai Oficiului central de lupta impotriva infractiunilor financiare si fiscale, in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers. Banca franceza este vizata in scandal dupa ce ar fi deschis aproape 1. 000 de societati offshore prin intermediul firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, sustin surse judiciare franceze, citate de AFP.

HARTA INTERACTIVA Care sunt tarile de pe glob cele mai implicate in dezvaluirile Panama Papers

Panama Papers, cea mai mare scurgere de documente fiscale din istorie, a adus in ultima saptamana in vizorului publicului larg companiile si actionarii din intreaga lume care si-au ascuns averile prin off-shore-uri in Panama, cu ajutorul firmei Mossack Fonseca. Panama, Elvetia, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite, Luxemburg sau Marea Britanie - sunt tarile de pe glob cele mai implicate in scandal, cu cele mai multe companii aflate in legatura cu dezvaluirile Panama Papers. Vezi harta completa in articol.

Panama Papers. Reteaua azera si banii de la Bucuresti

inca de la gradinita, fiul presedintelui azer a ajuns beneficiarul secret al unei fundatii panameze. il cheama Heydar Aliyev junior si duce mai departe numele bunicului sau. Heydar.

Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active.

Panama Papers: Gigantul Foxconn, care asambleaza iPhone si iPad pentru Apple, acuzat de o evaziune de peste 22 de miliarde de dolari

Dosarul Panama Papers se extinde: nu numai oligarhi, politicieni si magnati sunt surprinsi in documente, ci si mega-corporatii. Gigantul taiwanez Foxconn, care asambleaza in fabricile sale produse precum iPhone si iPad pentru Apple este acuzat de o evaziune in valoare de 22,86 de miliarde de dolari, bani canalizati prin Panama, potrivit publicatiei DigiTimes.

Adevarul Live: Scandalul Panama Papers, de la Putin la Tiriac. Cui foloseste?

Mari politicieni si oameni de afaceri si-au ascuns banii in Panama si noi dezvaluiri apar in fiecare zi. De ce a aparut scandalul Panama Papers? De ce acum? Cui foloseste si care vor fi consecintele?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )