Libnet.ro
UNICEF

09:45

Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Antena3 Antena3,
Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active. continuă pe Antena3

David Cameron recunoaste ca a detinut fonduri de tip offshore

Premierul Marii Britanii, David Cameron, recunoaste ca a detinut fonduri de tip offshore, precizand ca le-a vandut in anul 2010, informeaza postul ITV, citat de BBC News online.

Premierul David Cameron le cere tinerilor britanici sa voteze impotriva unui Brexit

Premierul David Cameron le va cere joi tinerilor britanici sa se prezinte la vot pe 23 iunie la referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, avertizand ca ei vor fi cei mai afectati in eventualitatea iesirii tarii din blocul comunitar, relateaza Reuters.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a decis sa-si prezinte demisia

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, a anuntat marti ca va demisiona, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Prima victima a scandalului Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a demisionat

Premierul Islandei Sigmundur David Gunnlaugsson, acuzat de conflict de interese in urma dezvaluirilor Panama Papers, si-a prezentat demisia marti, dupa ce presedintele Olafur Ragnar Grimsson a refuzat sa dea curs propunerii sale de dizolvare a Parlamentului.

Prima victima in scandalul Panama Papers. Premierul Islandei, acuzat de conflict de interese, a cerut presedintelui sa dizolve legislativul

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a cerut marti presedintelui sa declanseze procedurile pentru dizolvarea Parlamentului islandez, dupa ce peste 10. 000 de persoane au iesit in strada pentru a cere demiterea sa, iar opozitia a depus o motiune de cenzura pe fondul dezvaluirilor din scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

VIDEO Panama Papers: Premierul Islandei a plecat in mijlocul unui interviu dupa ce a fost intrebat de legaturile sale cu o companie off-shore

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a plecat in mijlocul unui interviu acordat duminica televiziunii suedeze SVT, dupa cea fost intrebat despre o companie numita Wintris, despre care acesta spune ca a fost declarata in totalitate autoritatii fiscale islandeze, informeaza The Guardian.

Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Frank Timis a recunoscut ca are firme in paradisuri fiscale, dupa ce scandalul documentelor 'Panama Papers' au fost publicate. Omul de afaceri spune ca atata timp cat.

PanamaPapers: David Cameron a recunoscut ca a avut afaceri de tipul offshore, dar ca le-ar fi vandut in trecut

David Cameron, premierul marii Britanii, a recunoscut ca a detinut afaceri de tipul offshore, dar a precizat ca le-ar fi vandut in trecut, mai precis, in 2010, potrivit mediafax. ro. Premierul.

Premierul britanic recunoaste implicarea in afacerile offishore, dezvaluite in dosarul Panama Papers

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active in paradisurile fiscale dupa ce dezvaluirile din Panama Papers au indicat existenta respectivului fond, relateaza publicatia The Independent, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )