Libnet.ro
UNICEF

12:30

Efectul suspendarii rutelor internationale din Ungaria spre Europa: Trenul Bucuresti-Viena merge pana la Budapesta

România Liberă România Liberă,
Efectul suspendarii rutelor internationale din Ungaria spre Europa: Trenul Bucuresti-Viena merge pana la Budapesta

Trenul Dacia 346 Bucuresti-Viena va merge doar pana in Budapesta, dupa ce a fost suspendat traficul feroviar international de la Budapesta catre Europa de Vest, informeaza CFR Calatori . continuă pe România Liberă

Toate trenurile companiei ungare MAV spre Europa Occidentala, SUSPENDATE

Compania ungara feroviara MAV a decis sa suspende toate serviciile internationale feroviare din Budapesta catre Europa occidentala.

Coada de masini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format luni pe autostrada M1 din Ungaria, care duce spre frontiera austriaca, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane, relateaza.

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu.

Erste Group preia operatiunile de retail banking ale Citigroup din Ungaria

Citigroup Inc, al treilea mare grup bancar american, a anuntat ieri ca a ajuns la un acord privind vanzarea operatiunilor sale de retail din Ungaria catre grupul bancar austriac Erste Group Bank AG, prezent si pe piata din Romania, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Masuri de stopare a afluxului de imigranti: Partidul Jobbik din Ungaria cere inchiderea ermetica a granitei sudice

Partidul radical nationalist Jobbik din Ungaria a cerut miercuri inchiderea ermetica a granitei sudice a tarii pentru a stopa afluxul de imigranti, care ar putea duce la un dezastru umanitar, transmite MTI,.

Circulatie BLOCATA pe o autostrada din Ungaria, in urma controalelor impuse de Austria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format, luni, pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane.

O nava care transporta arme din Turcia spre Libia, CAPTURATA in Grecia

Autoritatile elene au capturat un cargobot care transporta arme nedeclarate din Turcia spre Libia, au declarat, miercuri, oficiali ai Pazei de Coasta.

SUA si miliardarul George Soros finanteaza fuga imigrantilor spre Europa

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informatii ale armatei osterreichischen Abwehramts), conform caruia organizatii neguvernamentale din SUA ar finanta traficul de imigranti catre Europa, in special pe cel in care sunt adusi imigranti de pe coastele libiene spre Italia meridionala, potrivit ActiveNews.

Care este solutia UE la criza imigrantilor din Ungaria

Uniunea Europeana este pregatita sa infiinteze centre de inregistrare a imigrantilor in Ungaria, pentru a ajuta la accelerarea ritmului de procesare a cererilor de azil.

Mai multe trenuri cu imigranti au ajuns din Ungaria in Austria

Patru trenuri care transportau pasageri, inclusiv refugiati, au trecut granita dintre Ungaria si Austria astazi dupa-amiaza, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )