Libnet.ro
UNICEF

22:30

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Antena3 Antena3,
Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu. continuă pe Antena3

Brico Depot sarbatoreste finalizarea procesului de transformare a magazinelor achizitionate in 2013 si anunta deschiderea oficiala a celui mai nou depozit, Brico Depot Baneasa

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piata de DIY si home improvement, si al treilea ca marime la nivel mondial, sarbatoreste in aceasta toamna finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achizitionate in 2013. Cel mai nou depozit, Brico Depot Baneasa, va avea deschiderea oficiala pe 4 septembrie, la ora 07:00.

FOTOGALERIE Samsung a lansat cel mai avansat smartwatch al sau: Gear S2 cu ecran rotativ

Samsung a lansat cel mai nou smartwatch al sau, Gear S2 care se vrea a fi un rival redutabil pentru ceasul Apple. Gear S2 vine in doua versiuni, una mai moderna si una retro, existand si variante cu 3G. Compania spune ca bateria tine doua-trei zile, memoria RAM este de 512 MB, iar stocarea interna este de 4 GB. Compania va prezenta ceasul pe 3 septembrie, la IFA Berlin.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al.

Samsung SleepSense iti promite cel mai dulce somn, cu vise conectate la Internet

In cadrul IFA 2015, Samsung si-a prezentat viziunea pentru Internetul Tuturor Lucrurilor. Unul dintre produsele noi este SleepSense, un dispozitiv care iti promite cea mai bunaodihna. in ultimii ani, oamenii au inceput sa-si monitorizeze tot de la puls si numarul de pasi alergati, pana la nivelul de oxigen din sange sau chiar somnul. Nu [] Samsung SleepSense iti promite cel mai dulce somn, cu vise conectate la Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte .

Bubu revine pe scena din Romania, la Young Music Festival, cel mai important concurs muzical pentru tineri

In perioada 17-19 septembrie, Arenele Romane vor gazdui cel mai important si profesionist festival-concurs de muzica moderna pentru tineri cu varste cuprinse intre 5-16+ ani, Young Music Festival. in primele.

Autoritatea de Supraveghere Financiara a primit in acest an 9206 petitii/Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata despagubirilor/Cei mai reclamati asiguratori:Euroins, Uniqua, Astra

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a primit in primul semestru al anului 2015 un numar de 9. 206 petitii, dintre care 87,91% au fost inregistrate in sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor 8. 093), 8,55% in sectorul Pensiilor Private 769), iar 3,74% in sectorul Instrumentelor si Investitiilor Financiare 344), se arata intr-un comunicat al Autoritatii, remis joi HotNews. ro. Aspectul cel mai des reclamat a fost neplata/plata partiala a despagubirilor/valorilor de rascumparare solicitate de catre asigurati/pagubiti, in 4. 328 de cazuri. Printre alte aspecte sesizate s-au numarat si solicitari de recalculare a valorii despagubirilor, respectiv nerespectarea conditiilor contractuale / Normelor RCA. Cele mai reclamate firme din asigurari: Euroins SA, Uniqa Asigurari SA, Astra.

ASUS VivoStick, cel mai mic si ieftin PC cu Windows 10

Daca erati in cautarea unui computer preinstalat cu Windows 10 surprinzator de compact si ieftin, ASUS VivoStick este raspunsul perfect la dorintele voastre. Trendul PC-urilor sub forma de stick HDMI, alimentate printr-un port USB a luat amploare la scurt timp dupa ce Intel a anuntat oficial prima generatie de Intel Compute Stick. La momentul respectiv [] ASUS VivoStick, cel mai mic si ieftin PC cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este impozant

ASUS RT-AC5300 este numele mastodontului de mai sus, un router ce se mandreste cu cele mai mari viteze teoretice pe o conexiune fara fir. Cei de la ASUS au cateva routere pe piata cu performante impresionante, chiar daca nu sunt cele mai ieftine din lume. Pentru ca internautii au inceput sa aiba acces la conexiuni [] ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este impozant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent

ASUS RT-AC5300 este numele mastodontului de mai sus, un router ce se mandreste cu cele mai mari viteze teoretice pe o conexiune fara fir. Cei de la ASUS au cateva routere pe piata cu performante impresionante, chiar daca nu sunt cele mai ieftine din lume. Pentru ca internautii au inceput sa aiba acces la conexiuni [] ASUS a creat cel mai rapid router din lume si este excelent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )