Libnet.ro
UNICEF

10:15

Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau din Romania. Vezi valoarea tranzactiei

România Liberă România Liberă,
Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau din Romania. Vezi valoarea tranzactiei

Autoritatile egiptene au cumparat marti 120. 000 de tone de grau din Romania. continuă pe România Liberă

Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau romanesc cu aproape 25,3 milioane de dolari

Autoritatile egiptene au cumparat marti 120. 000 de tone de grau din Romania, pentru care au platit aproape 25,3 milioane de dolari, potrivit datelor publicate pe site-ul Autoritatii Generale pentru Aprovizionare GASC) din Egipt. Livrarea graului urmeaza sa aiba loc in perioada 21-31 august.

Egiptul a cumparat 235.000 de tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat 235. 000 de tone de grau din Romania si Rusia pentru a produce paine la preturi subventionate, transmite Reuters.

Egipt a cumparat 235.000 tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat din Romania si Rusia 235. 000 de tone de grau. Cu aceasta cantitate se va produce paine la preturi subventionate. Vicepresedintele GASC.

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Revolutia digitala: Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala?

Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala? O scurta privire in trecut prin lentila prezentului este suficienta pentru a constientiza ceva ce ni se pare deja normalitate.

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )