Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revolutia digitala: Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revolutia digitala: Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala?

Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala? O scurta privire in trecut prin lentila prezentului este suficienta pentru a constientiza ceva ce ni se pare deja normalitate. continuă pe Wall-Street Ro

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres.

Lukoil avertizeaza cu inchiderea rafinariei din Romania

Grupul rus Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite TASS.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau din Romania. Vezi valoarea tranzactiei

Autoritatile egiptene au cumparat marti 120. 000 de tone de grau din Romania.

Egipt a cumparat 235.000 tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat din Romania si Rusia 235. 000 de tone de grau. Cu aceasta cantitate se va produce paine la preturi subventionate. Vicepresedintele GASC.

Egiptul a cumparat 235.000 de tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat 235. 000 de tone de grau din Romania si Rusia pentru a produce paine la preturi subventionate, transmite Reuters.

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )