Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elena Gheorghe s-a ales c-o parodie dupa Ecou: Eco, sau Hipster song. Video+Versuri

Adevărul Adevărul,
Elena Gheorghe s-a ales c-o parodie dupa Ecou: Eco, sau Hipster song. Video+Versuri

Tocmai procrastinam o postare despre Elena Gheorghe si Ecou, cand i-am aflat parodia - Eco, alias Hipster Song. In spatele ei se afla doi comici care nu s-au dat in laturi sa necinsteasca si melodiile Deliei si Innei. Versurile ireverentioase fata de stilul de viata hip vin cu asteptatele referinte despre ochelari, biciclete si non-mainstream, dar si cu o neasteptata comparatie cu Becali in puscarie. continuă pe Adevărul

Elena Gheorghe s-a ales c-o parodie dupa Ecou: Eco, sau Hipster Song. Video+Versuri

Tocmai procrastinam o postare despre Elena Gheorghe si Ecou, cand i-am aflat parodia - Eco, alias Hipster Song. In spatele ei se afla doi comici care nu s-au dat in laturi sa necinsteasca si melodiile Deliei si Innei. Versurile ireverentioase fata de stilul de viata hip vin cu asteptatele referinte despre ochelari, biciclete si non-mainstream, dar si cu o neasteptata comparatie cu Becali in puscarie.

Elena Gheorghe s-a ales c-o parodie dupa Ecou: Eco, sau Hipster Song. Video si versuri

Tocmai procrastinam o postare despre Elena Gheorghe si Ecou, cand i-am aflat parodia - Eco, alias Hipster Song. In spatele ei se afla doi comici care nu s-au dat in laturi sa necinsteasca si melodiile Deliei si Innei. Versurile ireverentioase fata de stilul de viata hip vin cu asteptatele referinte despre ochelari, biciclete si non-mainstream, dar si cu o inedita comparatie cu Gigi Becali in puscarie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )