Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Eu asa spun. Traian Basescu poate fi viitorul premier

B1 B1,
Elena Udrea: Eu asa spun. Traian Basescu poate fi viitorul premier

Elena Udrea a declarat ca nu mai este interesata de politica si ca nu va mai candida la alegerile de la finalul anului. Cu toate acestea, blonda a precizat ca se implica in marea dezbatere in. continuă pe B1

Niciun weekend fara o plimbare in tara: Elena Udrea, imagini de senzatie in Delta Dunarii (VIDEO)

Niciun weekend fara o plimbare prin tara pentru Elena Udrea. Fost ministru al Turismului a ajuns de data acesta in Delta Dunarii. S-a bucurat de frumusetile locului si a facut poze cu turistii. Ca de.

Cum a ajuns Elena Udrea sa se pozeze - Fostul ministru a uimit pe toata lumea. FOTO in articol

Aflata in Sulina, Elena Udrea a vizitat Cimitirul, monument istoric cu morminte vechi de la 1700. in fotografia postata pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Turismului apare.

Elena Udrea isi face poze prin cimitire. Cum a aparut fostul ministru printre morminte. FOTO in articol

Aflata in Sulina, Elena Udrea a vizitat Cimitirul, monument istoric cu morminte vechi de la 1700. in fotografia postata pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Turismului apare.

Traian Basescu: Ambasadorul SUA la Chisinau consolideaza teoria promovata de la Stalin

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat imediat dupa declaratia Ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, potrivit careia Republica Moldova trebuie sa ramana un stat independent, iar unirea cu R.

Traian Basescu, atac virulent pe Facebook pe tema plagiatului ministrului de Interne: Apud Toba are un mare avantaj : este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit intr-o postare pe pagina personala de Facebook la adresa deciziei Universitatii Nationale de Aparare Carol I care a spus ca ministrul de.

VIDEO Socialistii cer Curtii Constitutionale retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Reprezentantii PSRM au depus vineri, 26 august, o contestatie la Curtea Constitutionala prin care cer sa fie verificata legalitatea privind acordarea cetateniei Republicii Moldova fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Brandul de haine preferat al lui Traian Basescu si-a inchis magazinul de pe Calea Victoriei. De unde isi va mai achizitiona presedintele PMP celebrele fesuri? (FOTO)

Traian Basescu este unul dintre cei mai eleganti politicieni din tara si de fiecare data cand are ocazia incearca sa iasa in evidenta prin costumele sale. Doar ca vestile nu sunt chiar.

Traian Basescu, atac la Ponti si Tariceni: Dupa mine, Tariceanu si Ponta viseaza la revenirea institutiilor de forta sub control politic, precum in vremea lui Adrian Nastase

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in miez de noapte in care ii ataca pe presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si pe fostul premier Victor Ponta pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )