Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu: Ambasadorul SUA la Chisinau consolideaza teoria promovata de la Stalin

B1 B1,
Traian Basescu: Ambasadorul SUA la Chisinau consolideaza teoria promovata de la Stalin

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat imediat dupa declaratia Ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, potrivit careia Republica Moldova trebuie sa ramana un stat independent, iar unirea cu R. continuă pe B1

Ambasadorul SUA la Chisinau agita apele in Republica Moldova si in Romania

Declaratia ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, ca Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, agita apele in Republica Moldova si in Romania. Fostul presedinte Traian Basescu spune ca acesta este un afront grosolan adus istoriei Romaniei, iar in Moldova a fost lansata o petitie online care prin care moldovenii cer expulzarea diplomatului.

Ambasadorul SUA la Chisinau: Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent. Unirea nu este o alegere practica

Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, a declarat ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, intr-un interviu acordat Moldova 1 cu ocazia Zilei Independentei, scrie News. ro. O eventuala unire nu este o alegere practica si nu este o alegere care va face lucrurile mai bune, afirma oficialul american.

Ambasadorul SUA la Chisinau va face mult timp pipi pe pantofii lui!. Cine este James Pettit, oficialul american care a spulberat speranta unirii Republicii Moldova cu Romania (VIDEO)

Declaratii controversate facute de ambasadorul SUA la Chisinau. Diplomatul american a afirmat intr-un interviu ca Moldova nu trebuie sa se uneasca cu Romania, pentru ca nu au un trecut comun nu.

Ambasadorul SUA la Chisinau si-a pus moldovenii in cap! A fost initiata o petitie pentru expulzarea oficialului american din Republica Moldova

O petitie pentru expulzarea ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, circula in mediul online, dupa ce oficialul american a contestat istoria comuna a Republicii Moldova cu Romania, precum si parcu.

Ambasadorul SUA la Chisinau, vesti proaste despre unirea dintre Moldova si Romania

Cu ocazia sarbatoririi a25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova, ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, respinge ideea unei eventuale uniri a Moldovei cu Romania,.

Ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, tocmai a lansat propaganda antiamericana in Romania

Daca taceai, filozof ramaneai! Este o vorba veche, de care ambasadorul american la Chisinau, James Pettit, ar fi trebuit sa tina seama. Prin declaratia sa publica impotriva Unirii Republicii Moldova cu Romania a deschis cutia Pandorei, pentru ca a lansat propaganda antiamericana in Romania. Romanii s-au inselat cand au crezut ca SUA este aliatul Romaniei!.

Traian Basescu, atac virulent pe Facebook pe tema plagiatului ministrului de Interne: Apud Toba are un mare avantaj : este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit intr-o postare pe pagina personala de Facebook la adresa deciziei Universitatii Nationale de Aparare Carol I care a spus ca ministrul de.

VIDEO Socialistii cer Curtii Constitutionale retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Reprezentantii PSRM au depus vineri, 26 august, o contestatie la Curtea Constitutionala prin care cer sa fie verificata legalitatea privind acordarea cetateniei Republicii Moldova fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Brandul de haine preferat al lui Traian Basescu si-a inchis magazinul de pe Calea Victoriei. De unde isi va mai achizitiona presedintele PMP celebrele fesuri? (FOTO)

Traian Basescu este unul dintre cei mai eleganti politicieni din tara si de fiecare data cand are ocazia incearca sa iasa in evidenta prin costumele sale. Doar ca vestile nu sunt chiar.

Traian Basescu, atac la Ponti si Tariceni: Dupa mine, Tariceanu si Ponta viseaza la revenirea institutiilor de forta sub control politic, precum in vremea lui Adrian Nastase

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in miez de noapte in care ii ataca pe presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si pe fostul premier Victor Ponta pe.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )