Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elena Udrea, cautiune de 5 milioane de lei: DNA mi-a pus sechestru pe toate bunurile

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, cautiune de 5 milioane de lei: DNA mi-a pus sechestru pe toate bunurile

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, este cercetata sub control judiciar pe cautiune de 5 milioane de lei, dupa ce deputatii au aprobat cererea DNA pentru urmarirea penala si retinerea ei, dar nu si pentru arestarea preventiva. in plus, procurorii i-au deschis un nou dosar, in care o acuza de complicitate la abuz in serviciu pentru un credit pe care l-a luat in urma cu mai multi ani de la BRD. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Mi s-a impus control judiciar pe o cautiune de 5 milioane lei, daca nu platesc se va cere o masura mai grea impotriva mea/ Nu am cum sa platesc, toate bunurile mele sunt sechestrate de DNA

Elena Udrea a parasit vineri seara sediul DNA, unde a fost audiata aproape toata ziua, anuntand ca procurorii au impus impotriva sa masura controlului judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 5 milioane de lei. UPDATE: Experti in drept consultati de HotNews. ro au explicat ca masura controlului judiciar si suma mare impusa drept cautiune 5 milioane de lei) se explica prin valoarea mare a presupusei mite luate de Udrea aproape 5 milioane de euro). Potrivit expertilor, daca Elena Udrea nu plateste suma stabilita drept cautiune, procurorii DNA vor putea cere o alta masura preventiva, inclusiv arest preventiv. Elena Udrea: Am primit o citatie pentru alt dosar; ma consider o persoana persecutata si voi sesiza toate ambasadele.

Elena Udrea, al patrulea dosar la DNA

Procurorii DNA i-au deschis un nou dosar deputatei Elena Udrea, in care o acuza de complicitate la abuz in serviciu pentru un credit pe care l-a luat in urma cu mai multi ani de la BRD.

UPDATE Elena Udrea, cercetata de DNA intr-un nou dosar, legat de imprumutul facut la BRD: Ma consider o persoana persecutata si voi sesiza toate ambasadele

Elena Udrea a primit, vineri, la DNA, o citatie pentru luni, cand ar urma sa fie audiata intr-un nou dosar, privind creditul contractat de la BRD, dosar care, in ceea ce o priveste, a fost trimis DNA de procurorii DIICOT, informeaza Mediafax. Acesta este al patrulea dosar al Elenei Udrea instrumentat de procurorii DNA, dupa Microsoft, Gala Bute si Hidroelectrica, in acesta din urma fostul ministru fiind pus sub urmarire vineri.

Elena Udrea, a doua oara la DNA in cursul acestei zile: Nu m-a speriat niciodata gandul ca stau la Arestul Capitalei. Inteleg ca mi-au pregatit camera

Elena Udrea a revenit la DNA, vineri, pentru a da declaratii in noul dosar in care este acuzata de fapte de coruptie si a aratat ca nu a speriat-o niciodata gandul ca ar putea sa fie dusa in Arestul Capitalei, precizand ca, din ce a aflat, i s-ar fi pregatit o camera acolo.

Elena Udrea, sub control judiciar pe cautiune. Suma stabilita: cinci milioane de lei

Elena Udrea a declarat, vineri seara, la iesirea de la DNA, ca in noul sau dosar procurorii au dispus masura controlului judiciar pe cautiune, stabilind o cautiune record in Romania, de 5 milioane de lei, in conditiile in care acelasi parchet i-a sechestrat toate bunurile.

Elena Udrea, sub control judiciar pe cautiune. Suma stabilita, cinci milioane de lei

Elena Udrea a declarat, vineri seara, la iesirea de la DNA, ca in noul sau dosar procurorii au dispus masura controlului judiciar pe cautiune, stabilind o cautiune record in Romania, de 5 milioane de lei, in conditiile in care acelasi parchet i-a sechestrat toate bunurile.

Elena Udrea, sub control judiciar, pe cautiune in valoare de 5 milioane de lei

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea este cercetata sub control judiciar pe cautiune, fiind stabilita suma de 5 milioane lei, a informat DNA.

Deputatii au salvat-o pe Elena Udrea de la arest preventiv; au incuviintat doar retinerea si urmarirea penala. Votul a fost controversat, bilele au fost incurcate cu buna stiinta de cativa deputati

Elena Udrea a scapat miercuri de arestarea preventiva pe care DNA a solicitat-o in al treilea dosar pe numele sau, dupa ce deputatii au respins cererea procurorilor. Deputata nu a scapat insa cu totul, intrucat cererea de retinere pentru 24 de ore a fost adoptata - au fost 123 de voturi pentru si erau necesare 122 - aceasta fiind o situatie in premiera la votul pe cererile justitiei in parlament. Numararea votului la cererile de retinere si arestare a fost una cu cantec. LIVE TEXT: Vezi desfasurarea zilei de miercuri in parlament.

Elena Udrea, val de amenintari: Sunt lucruri pe care abia astept sa le povestesc procurorilor / Stiu foarte multe lucruri despre oamenii din SRI si DNA / Am inceput sa scriu o carte si acolo voi spune foarte multe lucruri

Elena Udrea a amenintat in repetate randuri intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca va spune in curand lucruri in legatura cu dosarele sale penale, cu fostii colegi sau despre oameni din SRI si DNA. Udrea a anuntat si ca scrie o carte in care va spune foarte multe lucruri, la fel cum va spune in fata procurorilor si in noul dosar penal, in care e acuzata ca ar fi luat mita de la Bogdan Buzaianu.

Elena Udrea, citata la DNA. Deputata a cerut RECUZAREA procuroarei de caz

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala. Deputata a reiterat ce a spus in Parlament si anume ca procurorii ar fi trebuit sa o cheme sa dea declaratii, inainte de cere incuviintarea arestarii ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )