Libnet.ro
UNICEF

08:45

Elena Udrea se confrunta cu denuntatorii sai: Lungu, Nastasia, Gardean si Topoliceanu

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea se confrunta cu denuntatorii sai: Lungu, Nastasia, Gardean si Topoliceanu

Elena Udrea va fi adusa, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi confruntata cu fostul ei consilier, de pre vremea cand era ministra Turismului, Stefan Lungu, informeaza Digi24. continuă pe România Liberă

Udrea, confruntata cu Lungu, Nastasia, Gardean si Topoliceanu

ACTUALIZARE 11:21 Elena Udrea a fost adusa, azi, din arest la DNA, aceasta avand in maini mai multe hartii, avocatul fostului ministru al Dezvoltarii Regionale spunand ca aceasta va fi confruntata cu denuntatorii Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Adrian Gardean. * Confruntarile dintre denuntatori si Udrea, posibile dupa criticile privind ritmul derularii anchetei.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute. Avocat: Este vorba despre Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu si altii (VIDEO)

UPDATE: Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca denuntatorii cu care Udrea va fi confruntata sunt: Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Gheorghe Adrian si Stefan Nastasia. Elena Udrea urmeaza sa se.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute

Elena Udrea urmeaza sa se intalneasca, la ora 10:00, cu cei care au denuntat-o in dosarul Gala Bute. Procurorii au admis cererea fostului ministru, a anuntat presedinta organizatiei de femei din PMP, Ruxandra.

Elena Udrea se va confrunta, joi, cu Stefan Lungu

Elena Udrea va fi adusa, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi confruntata cu fostul ei consilier, de pre vremea cand era ministra Turismului, Stefan Lungu, informeaza Digi24.

Elena Udrea fata cu denuntatorii: cu cine se va intalni fostul ministru la DNA

Elena Udrea va fi dusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu cei care au depus denunturi impotriva sa in dosarul Gala Bute. Pe pagina de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii a fost postat un mesaj care arata ca aceste.

Elena Udrea, prima confruntare directa cu acuzatorii sai pe terenul DNA-ului. Stefan Lungu va da nas in nas cu fosta lui sefa

Elena Udrea si fostul consilier Stefan Lungu se intalnesc astazi fata in fata la Directia Nationala Antiocoruptie. Elena Udrea l-a acuzat pe Stefan Lungu ca a turnat-o la procurori pentru a scapa de.

Mesajul postat de Elena Udrea, in urma cu putin timp: Se vede din AVION. Totul se misca in ritm de melc

Elena Udrea vrea sa ii tina pe sustinatorii sai la curent cu toate elementele evolutive din dosarul sau. Asadar, protejata fostului presedinte, prin intermediul echipei sale de comunicare, a postat urmatorul.

Catalin Striblea: Elena Udrea, Marian Vanghelie si Radu Mazare, sfarsitul unor frumoase prietenii

Jurnalistul Catalin Striblea atarge atentia asupra unor evenimente trecute ce ii are in prim-plan pe Marian Vanghelie, Radu Mazare si Elena Udrea. Acesta povesteste despre relatia stransa pe care cei trei o .

Elena Udrea a ajuns la DNA. Ce coafura a ales pentru aceasta ocazie

UPDATE:Elena Udrea a ajuns la DNA unde urmeaza sa se confrunte cu Ana Maria Topoliceanu. Protejata lui Traian Basescu a venit coafata. Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea in.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )