Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea a ajuns la DNA. Ce coafura a ales pentru aceasta ocazie

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a ajuns la DNA. Ce coafura a ales pentru aceasta ocazie

UPDATE:Elena Udrea a ajuns la DNA unde urmeaza sa se confrunte cu Ana Maria Topoliceanu. Protejata lui Traian Basescu a venit coafata. Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea in. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Se doreste mentinerea mea in arest pentru a fi redusa la tacere

Elena Udrea a transmis, luni, un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Fostul ministru a declarat ca este o tinta clara si ca se doreste mentinerea sa in arest pentru a fi redusa la.

Elena Udrea, prima confruntare directa cu acuzatorii sai pe terenul DNA-ului. Stefan Lungu va da nas in nas cu fosta lui sefa

Elena Udrea si fostul consilier Stefan Lungu se intalnesc astazi fata in fata la Directia Nationala Antiocoruptie. Elena Udrea l-a acuzat pe Stefan Lungu ca a turnat-o la procurori pentru a scapa de.

Elena Udrea fata cu denuntatorii: cu cine se va intalni fostul ministru la DNA

Elena Udrea va fi dusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu cei care au depus denunturi impotriva sa in dosarul Gala Bute. Pe pagina de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii a fost postat un mesaj care arata ca aceste.

Elena Udrea: Logicienilor care o tin gaia-matu cu protectia oferita de Basescu apropiatilor, sa renunte la aceasta aberatie

Elena Udrea a transmis un nou mesaj de dupa gratii. Fostul ministru le-a transmis celor care au sustinut ca fostul presedinte Traian Basescu sunt protejati de justitie sa renunte la aceasta.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute. Avocat: Este vorba despre Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu si altii (VIDEO)

UPDATE: Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca denuntatorii cu care Udrea va fi confruntata sunt: Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Gheorghe Adrian si Stefan Nastasia. Elena Udrea urmeaza sa se.

Catalin Striblea: Elena Udrea, Marian Vanghelie si Radu Mazare, sfarsitul unor frumoase prietenii

Jurnalistul Catalin Striblea atarge atentia asupra unor evenimente trecute ce ii are in prim-plan pe Marian Vanghelie, Radu Mazare si Elena Udrea. Acesta povesteste despre relatia stransa pe care cei trei o .

Elena Udrea se confrunta cu denuntatorii sai: Lungu, Nastasia, Gardean si Topoliceanu

Elena Udrea va fi adusa, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi confruntata cu fostul ei consilier, de pre vremea cand era ministra Turismului, Stefan Lungu, informeaza Digi24.

Elena Udrea se va confrunta, joi, cu Stefan Lungu

Elena Udrea va fi adusa, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi confruntata cu fostul ei consilier, de pre vremea cand era ministra Turismului, Stefan Lungu, informeaza Digi24.

Elena Udrea ii ia apararea, de dupa gratii, lui Traian Basescu

Elena Udrea, aflata in Arestul Capitalei de pe 25 februarie, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care ii ia apararea lui Traian Basescu care miercuri s-a prezentat la Parchetul General unde a fost informat ca este urmarit penal pentru santaj.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute

Elena Udrea urmeaza sa se intalneasca, la ora 10:00, cu cei care au denuntat-o in dosarul Gala Bute. Procurorii au admis cererea fostului ministru, a anuntat presedinta organizatiei de femei din PMP, Ruxandra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )