Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea: Contracandidatul lui Ponta la prezidentiale are nevoie de sustinerea lui Traian Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Contracandidatul lui Ponta la prezidentiale are nevoie de sustinerea lui Traian Basescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, despre rolul politicianului Traian Basescu inainte de terminarea mandatului de presedinte,. continuă pe B1

Elena Udrea a participat la Semimaratonul international: Victor Ponta si ceilalti ministri din Cabinetul sau nu au luat startul (VIDEO)

Deputatul PMP Elena Udrea a participat, duminica dimineata la semimaratonul international organizat in Bucuresti, relateaza B1 TV. Aceasta a alergat trei kilometri si jumatate. Pe de alta parte, premierul Victor.

FOTO. Elena Udrea a participat la semi-maratonul international din Bucuresti

Liderul PMP Elena Udrea a participat, duminica dimineata, la semi-maratonul international organizat in Bucuresti. Alaturi de Elena Udrea au fost si alti membri PMP care au alergat trei kilometri si jumatate.

Papahagi revine in PMP: Lupta impotriva PSD are nevoie de toate fortele dreptei

Adrian Papahagi a anuntat, luni, ca a decis sa-si inceteze suspendarea voluntara din PMP, pentru ca lupta impotriva PSD are nevoie de toate fortele dreptei, conform Mediafax.

SINTEZA ZILEI. De unde are Elena Udrea bani de campanie

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Adrian Ursu a dezvaluit modul in care Daniel Dragomir, un apropiat al Elenei Udrea, a castigat o suma impersionanta in urma unor afaceri cu terenuri.

Iliescu, despre Ponta-candidat la prezidentiale: Are cea mai mare expunere si a acumulat experienta

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat, luni, daca liderul social-democratilor Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a fi candidatul partidului la prezidentiale, el aratand ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )