Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iliescu, despre Ponta-candidat la prezidentiale: Are cea mai mare expunere si a acumulat experienta

Antena3 Antena3,
Iliescu, despre Ponta-candidat la prezidentiale: Are cea mai mare expunere si a acumulat experienta

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat, luni, daca liderul social-democratilor Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a fi candidatul partidului la prezidentiale, el aratand ca . continuă pe Antena3

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este candidatul la prezidentiale cu cea mai mare expunere si cu un anumit cumul de experienta

Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a candida la Presedintie, avand cea mai mare expunere si un anumit cumul de experienta, crede fostul presedinte Ion Iliescu. in momentul de fata este.

Cum comenteaza Iliescu candidatura lui Ponta la prezidentiale

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat, luni, daca liderul social-democratilor Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a fi candidatul partidului la prezidentiale, el aratand ca Ponta are, acum, cea mai mare expunere si a si acumulat experienta.

Arheologii au descoperit cea mai mare creatura care a trait vreodata pe Pamant

Un grup de paleontologi din Argentina au descoperit o specie de dinozaur care l-ar fi ridiculizat pana si pe Godzilla si despre care ei cred ca e cea mai mare creatura care a existat vreodata pe planeta.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor din constructii din UE

Romania a inregistrat, in luna martie fata de februarie, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a lucrarilor din constructii, de 10,3%, fiind urmata de Slovenia, cu 8,9% si Italia, cu 1,9%, potrivit datelor Eurostat.

Familia regala din Qatar va prelua o participatie semnificativa la cea mai mare banca din Germania

Familia regala din emiratul arab Qatar va participa cu aproape doua miliarde de euro la o majorare de capital in valoare de opt miliarde de euro la Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, scrie Mediafax. Deutsche Bank a majorat capitalul cu 10,2 miliarde de euro in 2010 si cu 3 miliarde de euro in 2013, insa fondurile nu au fost suficiente pentru a linisti temerile investitorilor privind situatia capitalului, in contextul reglementarilor mai stricte ale autoritatilor europene, potrivit CNBC.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

Traian Basescu: Suntem departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie, scrie Mediafax .

Basescu: Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie.

Business report: Guvernantii se lauda cu cea mai slaba crestere economica din ultimii doi ani; Rezultatele finale ale schemei de minimis; Lui Roibu de la Oltchim si acolitilor sai li se cer in instanta pagube de 500 de milioane de euro

Spania este cea mai putin pregatita tara din UE pentru lupta impotriva fraudelor fiscale. Spania este tara din UE care rezulta a fi cea mai putin pregatita pentru lupta impotriva fraudelor fiscale, dupa cum anunta vineri asociatia. Studiile in China, o varianta de luat in considerare. Potrivit statisticilor Ministerului Educatiei din China, peste 350. 000 de straini fac acum studii in aceasta tara, iar numarul lor este prognozat sa ajunga la jumatate de million pana in 2020.

FOTO Pestele de un miliard de dolari, in vizorul politistilor. Perchezitii la Tamadau, la cea mai mare statie de reproducere a sturionilor

Peste 400 de politisti au descins, vineri, in 48 de zone din tara, in cautarea celor prin intermediul carora se vand ilegal sturioni si calcani. Unul dintre locurile vizate a fost cea mai mare statie de reproducere a sturionilor salbatici din Uniunea Europeana. La Tamadaul Mare, din judetul Calarasi, s-au investit in toamna anului 2013, 5 milioane de euro in cea mai moderna ferma piscicola.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )