Libnet.ro
UNICEF

23:15

SINTEZA ZILEI. De unde are Elena Udrea bani de campanie

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. De unde are Elena Udrea bani de campanie

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Adrian Ursu a dezvaluit modul in care Daniel Dragomir, un apropiat al Elenei Udrea, a castigat o suma impersionanta in urma unor afaceri cu terenuri. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Contracandidatul lui Ponta la prezidentiale are nevoie de sustinerea lui Traian Basescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, despre rolul politicianului Traian Basescu inainte de terminarea mandatului de presedinte,.

FOTO. Elena Udrea a participat la semi-maratonul international din Bucuresti

Liderul PMP Elena Udrea a participat, duminica dimineata, la semi-maratonul international organizat in Bucuresti. Alaturi de Elena Udrea au fost si alti membri PMP care au alergat trei kilometri si jumatate.

Elena Udrea a participat la Semimaratonul international: Victor Ponta si ceilalti ministri din Cabinetul sau nu au luat startul (VIDEO)

Deputatul PMP Elena Udrea a participat, duminica dimineata la semimaratonul international organizat in Bucuresti, relateaza B1 TV. Aceasta a alergat trei kilometri si jumatate. Pe de alta parte, premierul Victor.

SINTEZA ZILEI. Motivele pentru care Ponta a refuzat contrasemnarea decretelor de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat motivele pentru care premierul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei, la Sinteza zilei

Gimnastele din Romania care au obtinut nu mai putin de noua medalii, dintre care doua de aur, la Campionatele Europene de la Sofia sunt invitatele lui Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei de luni. Vedeta.

Gimnastele de aur ale Romaniei, la Sinteza Zilei. Larisa Iordache: Sper sa ridic steagul Romaniei cat mai sus

Gimnastele de aur ale Romaniei, care au obtinut nu mai putin de noua medalii, dintre care doua de aur, la Campionatele Europene de la Sofia sunt invitatele lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza. Larisa Iordache,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )