Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sebastian Ghita, vedeta in presa internationala: jurnalistii straini scriu despre deputatul care a dat tigai pentru voturi

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita, vedeta in presa internationala: jurnalistii straini scriu despre deputatul care a dat tigai pentru voturi

Presa internationala a scris despre cazul deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta a fost acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor. Mita electorala pe care Ghita este acuzat ca a oferit-o electoratului a constat inclusiv in tigai, scriu publicatiile straine. continuă pe Adevărul

Romania - Tigai pentru voturi. Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita

Presa internationala scrie despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, un aliat al premierului Victor Ponta, acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

Presa straina scrie despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita: Romania - Tigai pentru voturi

Publicatiile internationale scriu pe larg despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, aliat al premierului Victor Ponta si acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

DNA arata cum corupea Sebastian Ghita alegatorii: cu tigai cumparate de pe piata neagra

DNA a anuntat miercuri, intr-un comunicat de presa, ca a fost extinsa actiunea penala fata de Sebastian Ghita, pentru infractiunile de trafic de influenta, complicitate la schimbarea, fara respectarea.

Sebastian Ghita se apara cu arma sa preferata: diversiunea. Cum il trage Ghita pe Ponta in razboiul sau cu Justitia

In incercarea de a arata ca este victima unui abuz al DNA si al serviciilor secrete, deputatul Sebastian Ghita, fata de care DNA a extins urmarirea penala, a lansat in spatul public mai multe teorii care nu au nicio legatura cu realitatea.

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

Iulian Stanciu (NOD) si Bogdan Padiu (Teamnet) reactioneaza dupa ce DNA a pus sechestru pe conturile lui Sebastian Ghita

Mai multe companii au intrat in centrul atentiei dupa ce procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile, actiunile si conturile lui Sebastian Ghita. Doua dintre firme, Network One Distribution NOD) si Teamnet, au reactionat imediat, in doua mesaje de.

Ce spune seful CCR despre interdictia impusa lui Sebastian Ghita de a nu isi exercita mandatul de deputat

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a declarat, joi, nu stie daca se poiate interzice unui parlamentar sa isi exercite mandatul, ca masura in cadrul controlului judiciar. Seful CCR nu a vrut sa comenteze situatia lui Sebastian Ghita, precizand ca ar insemna sa se antepronunte.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Sebastian Ghita acuza procurorii ca au intervenit in jocul politic: Luni ma voi prezenta la procurorul general al Romaniei, ceea se intampla in justitie este peste limita legii (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, prezentata de Catalin Striblea, despre procurori si afirma ca acestia intercepteaza politicienii in campaniile electorale. I-am spus procurorulu.

Sebastian Ghita: Voi cere Comisiei SRI sa prezinte cati politicieni sunt interceptati in campanii. Tinta dosarului meu este demisia lui Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca va cere Comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa prezinte numarul politicienilor interceptati in perioade de campanie electorala, fie cu mandat de siguranta nationala, fie de la procuror. El a acuzat ca prin dosarul sau se forteaza demisia lui Victor Ponta din functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )