Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea a iesit fara catuse din masina politie, dupa ce fusese retinuta preventiv, DNA verifica respectarea procedurii

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea a iesit fara catuse din masina politie, dupa ce fusese retinuta preventiv, DNA verifica respectarea procedurii

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au declarat, marti seara, pentru Agerpres, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul Microsoft. continuă pe Hotnews

UPDATE. Elena Udrea, scoasa iN CATUSE din DNA - FARA CATUSE in Arestul Politiei

UPDATE:in urma imaginilor difuzate de presa, oficialii DNA au demarat verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul.

Cum s-a aparat Elena Udrea in fata colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea, a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, reunit pentru a lua o decizie cu privire la cererile DNA, ca doreste sa aiba un singur discurs privitor la acuzatiile facute pe numele ei.

incatusarea se efectueaza OBLIGATORIU. Reactia de azi a DNA dupa ce Udrea a iesit din masina FARA bratari

Directia Nationala Anticoruptie face verificari in legatura cu faptul ca Elena Udrea nu avea catuse cand a ajuns la arest, prin cercetarea administrativa urmand sa se stabileasca daca politistii au.

Verificari la DNA dupa ce Elena Udrea a iesit cu catuse din sediul DNA, iar la sosirea in curtea arestului Politiei acestea erau scoase

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie au declarat, marti seara, pentru Agerpres, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea,.

Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara un mesaj pe contul sau de Facebook, in urma dupa decizia iCCJ in care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in care fostul ministru sustine ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, subliniind ca nu poti pune catuse adevarului.

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Elena Udrea primeste sprijin din partea PSD. Madalin Voicu: Parlamentul nu a avut nicodata control asupra SRI

Deputatul PSD Madalin Voicu i-a dat dreptate Elenei Udrea, acesta afirmand ca relatia de subordonare si SRI este una de subordonare a Legislativului desi teoretic ar trebui sa fie invers, relateaza Stiri pe.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

Ion Cristoiu: Elena Udrea a jucat bine Scena Catuselor

Elena Udrea a fost, ieri noapte, retinuta in dosarul Microsoft. Cand a iesit din sediul DNA, aceasta avea catuse, iar in arest a ajuns fara catuse. in timp ce se indrepta spre masina Politiei, Udrea a.

FOTO VIDEO Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )