Libnet.ro
UNICEF

22:00

incatusarea se efectueaza OBLIGATORIU. Reactia de azi a DNA dupa ce Udrea a iesit din masina FARA bratari

Antena3 Antena3,
incatusarea se efectueaza OBLIGATORIU. Reactia de azi a DNA dupa ce Udrea a iesit din masina FARA bratari

Directia Nationala Anticoruptie face verificari in legatura cu faptul ca Elena Udrea nu avea catuse cand a ajuns la arest, prin cercetarea administrativa urmand sa se stabileasca daca politistii au. continuă pe Antena3

Verificari la DNA dupa ce Elena Udrea a iesit cu catuse din sediul DNA, iar la sosirea in curtea arestului Politiei acestea erau scoase

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie au declarat, marti seara, pentru Agerpres, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea,.

VIDEO. Elena Udrea este audiata la DNA, dupa ce deputatii au votat pentru arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea, citata la DNA, dupa ce hotararile de incuviintare a arestarii au fost publicate in Monitorul Oficial

Elena Udrea a fost citata, marti dimineata, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

Reactia presedintelui Estoniei dupa ce i s-a gresit numele, intr-un interviu in direct

Presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a intrerupt un interviu in direct la postul de televiziune britanic Sky News si si-a smuls ochelarii de la ochi si casca din ureche, dupa ce prezentatorul i-a gresit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )