Libnet.ro
UNICEF

05:15

Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara un mesaj pe contul sau de Facebook, in urma dupa decizia iCCJ in care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in care fostul ministru sustine ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, subliniind ca nu poti pune catuse adevarului. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Elena Udrea a fost scoasa din sediul DNA, incatusata si inconjurata de opt jandarmi, ea spunandu-le jurnalistilor la iesire Ce, va asteptati la altceva? si declarand Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului.

Mesaj pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile: Voi incerca sa comunic cu voi aici si sa spun adevarul asa cum il stiu eu

Elena Udrea a postat miercuri seara un mesaj pe Facebook la scurt timp dupa ce deputatul PMP a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta perioada. Asa ca voi incerca, aici, pe facebook, sa comunic cu voi si sa spun adevarul asa cum il stiu eu. Ca sa nu isc vreo dezbatere, fac precizarea ca nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veti vedea fiind transmise prin intermediul avocatului.

Udrea, ironica pe Facebook: Ce mai in sus si-n jos, insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara doua mesaje pe contul sau de Facebook in care sustine ca are incredere ca, in urma apelului, masura privind arestarea preventiva pentru 30 de zile va fi ridicata.

Mesajul Elenei Udrea, dupa arestare: insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara doua mesaje pe contul sau de Facebook in care sustine ca are incredere ca, in urma apelului, masura privind arestarea preventiva pentru 30 de zile va fi ridicata.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Declaratia Elenei Udrea, in timp ce iesea cu mainile-n CATUSE din sediul DNA: ii poti pune catuse lui Udrea, dar nu poti pune CATUSE ADEVARULUI

Epopeea Elenei Udrea la DNA s-a terminat in catuse, tarziu in noapte. Dupa 11 ore petrecute in sediul DNA, timp in care a studiat acuzatiile care i se aduc si a fost audiata, Elena Udrea a fost.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )