Libnet.ro
UNICEF

23:15

Elena Udrea, intalnire SECRETA cu Victor Ponta: Cum s-a DEGHIZAT cea mai cunoscuta femeie

B1 B1,
Elena Udrea, intalnire SECRETA cu Victor Ponta: Cum s-a DEGHIZAT cea mai cunoscuta femeie

Elena Udrea a avut o intalnire secreta cu Victor Ponta in 2013, cand Laura Codruta Kovesi a fost propusa la sefia DNA. Elena Udrea a dezvaluit ca a fost nevoita sa se deghizeze pentru a se. continuă pe B1

Dezvaluire incredibila facuta de Elena Udrea. S-a dus deghizata la o intalnire secreta cu Victor Ponta

In urma cu patru ani, Elena Udrea a avut o intalnire secreta cu Victor Ponta! Se intampla in 2013, cand Laura Codruta Kovesi a fost propusa in fruntea.

Elena Udrea rupe tacerea! Dezvaluirea care arunca in aer lumea justitiei

Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, la un post de televiziune, cum a ajuns Livia Stanciu sa fie numita in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. Udrea afirma ca a.

Elena Udrea rupe tacerea! Cum a ajuns Livia Stanciu in functia de presedinte al iCCJ

Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, la un post de televiziune, cum a ajuns Livia Stanciu sa fie numita in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. Udrea afirma ca a.

Dubla lovitura pentru Elena Udrea, dupa condamnarea in dosarul Gala Bute. Fostul ministru trebuie sa vanda tot pentru a plati prejudiciul

Pe langa condamnarea de sase ani la inchisoare cu executare, fostul ministru Elena Udrea are de platit si despagubiri uriase.Conform deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitiei, Elena.

Ce a raspuns Elena Udrea cand a fost intrebata daca a fost iubita lui Traian Basescu

In cadrul unei emisiuni de la TVR, difuzata in 2014, Elena Udrea a fost intrebata de moderatori daca a fost sau nu iubita presedintelui Traian Basescu.Intrebarea a venit in.

Victor Ponta, criticat dur de un lider PSD: Statul la panda si speranta unei reveniri rontaite in prima linie a PSD nu va fac cinste

Horia Nasra, presedintele PSD Cluj, i-a transmis, luni, o scrisoare lui Victor Ponta, prin care ii spune fostului premier ca statul la panda pentru revenirea in prima linie a PSD nu-i face cinste si ca partidul de maine este unul al altei generatii, mai curate. De asemenea, Ponta a fost acuzat ca a pus mereu pe primul plan traiectoria personala, in defavoarea echipei, a membrilor PSD.

Razboi total in PSD. Victor Ponta, dezvaluiri-soc despre Liviu Dragnea

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita coordonare intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Liviu Dragnea, catre Victor Ponta: Eu nu sunt nici nas, nici fin cu Florian Coldea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratia lui Victor Ponta potrivit careia ii ducea 'prietenului sau' Florin Coldea sticlede vin 'Opus One', spunand ca el nu este 'nici nas, nici fin' pentrufostul director adjunct al SRI, scrie news. ro.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Liviu Dragnea. Sa comentez minciunile si prostiile Carmaciului din Teleorman?

Victor Ponta si Liviu Dragnea au un nou schimb de replici acide, de la distanta. Dupa ce liderul PSD a afirmat ca exista o anumita ”coordonare” intre Ponta si Basescu si ca cei doi ar fi.

Victor Ponta: Nu este nevoie sa ma excluda nimeni din PSD. ii mai trimit o data demisia lui Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marti, la Parlament, ca nu este nevoie sa il excluda cineva din partid, in conditiile in care el este dispus sa ii mai trimita o data demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )