Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elena Udrea, la intoarcerea din vacanta: Desi arzator, soarele nu m-a orbit si nici memoria nu m-a lasat. Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara

B1 B1,
Elena Udrea, la intoarcerea din vacanta: Desi arzator, soarele nu m-a orbit si nici memoria nu m-a lasat. Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara

Elena Udrea si-a anuntat revenirea pe scena politica printr-un mesaj pe Facebook, in care scrie ca vacanta indelungata nu a facut-o sa uite de politica si ca este la fel de constienta ca acum jumatate de. continuă pe B1

Elena Udrea - de la Cotroceni, la arest

Elena Udrea. Blonda, protejata si portavocea lui Traian Basescu. Elena Udrea a fost poate cel mai important om din intreaga masinarie de propaganda a lui Traian Basescu. A cerut ca altii sa dea socoteala pana.

Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Elena Udrea a ajuns in aceasta dimineata la Sectia 2 de Politie din Capitala pentru a da cu subsemnatul in cadrul controlului judiciar. Udrea a declarat, la iesirea din sectia de Politie, ca este din.

Elena Udrea: Im back

Fosta ministra Elena Udrea a scris, pe Facebook, ca s-a intors si ca vede la fel de clar la acum o jumatate de an ce se intampla in Romania.

Elena Udrea, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Procurorul general Tiberiu Nitu incearca sa il sicaneze si sa ii afecteze imaginea lui Basescu, fara succes, desigur

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia 2 de Politie din Capitala, pentru a semna condica avand in vedere ca se afla sub control judiciar. Cu aceasta ocazie, fostul ministru a vorbit cu jurnalistii si.

Elena Udrea rupe tacerea: M-am intors!

Buna seara! Im back. Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult vacanta decat politica, sau mai mult soarele decat lupta. Cum toata lumea pare toropita de canicula si ingenuncheata de.

Victor Ponta, primul interviu dupa vacanta - la Romania TV, ora 19.30

Premierul Victor Ponta participa astazi la Romania TV la prima emisiune dupa intoarcerea din vacanta. Luni, 10 august, de la ora 19. 30, Victor Ponta este invitatul emisiunii Editie speciala prezentata de Cristina Sincai, potrivit unui comunicat al Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )