Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elena Udrea NU isi poate renova celula

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea NU isi poate renova celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, relateaza Mediafax, citand surse din Politie. continuă pe România Liberă

Elena Udrea a aflat daca isi poate renova celula

Cererea Elenei Udrea de a-si renova celula pe banii ei a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei. Raspunsul la solicitarea ei a fost dat in timp ce aceasta se afla in arest la domiciliu.

Politia Capitalei nu o lasa pe Elena Udrea sa isi renoveze celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei. Raspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat dupa ce aceasta a fost eliberata din arest si plasata in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, pe 17 februarie, ea fiind din nou arestata miercuri, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea s-a intors in celula. Ce SANSE are pentru a fi ELIBERATA din nou

Elena Udrea nu a scapat de ce se temea mai tare. Si-a petrecut noaptea in celula de noua metri patrati si acolo va ramane pentru urmatoarele 30 de zile. Mai are o singura sansa: sa convinga instanta la.

Cererea Elenei Udrea de a-si renova celula, respinsa de conducerea Arestului Capitalei

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute: Deputatii au avizat cererea cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva

15 Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce deputatii au avizat cererea DNA cu 170 de voturi pentru si 118 voturi impotriva. Deputatii au aprobat luni.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

Politia a ajuns acasa la Elena Udrea. Fostul ministru se intoarce in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea se intoarce in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis sa aprobe cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru in dosarul.

Elena Udrea, cu ochii in lacrimi: Stiam ca Dorin Cocos finanteaza campaniile PDL. De ce va prefaceti toti ca nu stiti cum se procedeaza? intrebati-i pe Iohannis si pe Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a iesit de la sedinta de la inalta Curte, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventiva. Fostul ministru a declarat ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, insa nu stia in ce fel.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )