Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elena Udrea s-a intors in celula. Ce SANSE are pentru a fi ELIBERATA din nou

Antena3 Antena3,
Elena Udrea s-a intors in celula. Ce SANSE are pentru a fi ELIBERATA din nou

Elena Udrea nu a scapat de ce se temea mai tare. Si-a petrecut noaptea in celula de noua metri patrati si acolo va ramane pentru urmatoarele 30 de zile. Mai are o singura sansa: sa convinga instanta la. continuă pe Antena3

Politia Capitalei nu o lasa pe Elena Udrea sa isi renoveze celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei. Raspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat dupa ce aceasta a fost eliberata din arest si plasata in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, pe 17 februarie, ea fiind din nou arestata miercuri, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea NU isi poate renova celula

Cererea Elenei Udrea de acum o saptamana de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea se spovedeste in fata procurorilor DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Elena Udrea a venit, marti, la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP. Ele.

Elena Udrea, prima declaratie din arest: Oameni din MDRT care au luat mita s-au pus de acord asupra denunturilor. Are loc o condamnare mediatica

Elena Udrea a transmis un mesaj prin intermediul echipei de comunicare, dupa ce, miercuri seara, fostul ministru a fost dus in arestul Politiei Capitale in urma deciziei magistratilor inaltei Curti care au aprobat.

Elena Udrea, pe Facebook: Are loc o condamnare mediatica

Elena Udrea a transmis, joi, pe Facebook, la o zi dupa ce a fost arestata preventiv, un punct de vedere privind trei mecanisme in ceea ce priveste dosarul Gala Bute, in care armesajul sau fiind semnat de echipa de comunicare.

Traian Basescu: Vorbesc cu Elena Udrea in fiecare zi, incerc sa o conving ca nu am abandonat-o

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are in continuare incredere in Elena Udrea si crede ca este ridicol sa spui ca a furat bani de la Gala Bute.

Elena Udrea, un nou gest in Parlament: Este o fotografie unica!

Elena Udrea nu renunta la semne. Desi a stat cateva zile in arest, are interdictie de a mai vorbi cu presa sau de a mai oferi detalii despre caz, astazi, in Parlament, aceasta pare ca mai transmis din nou, un.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )