Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Nu mai bine ma bateti cu pietre in piata publica?

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Nu mai bine ma bateti cu pietre in piata publica?

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook cu titlul Nu mai bine o bateti cu pietre in piata publica? in care a subliniat ca mutarea ei la penitenciarul Targsor este o incercare de suprimare emotionala si intelectuala. continuă pe România Liberă

Elena Udrea va fi mutata in Penitenciarul pentru femei Targsor

Elena Udrea va fi mutata din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul pentru femei Targsor, informeaza Stiripesurse. Fostul ministru se afla de mai bine de doua luni in arest preventiv in dosarul Gala Bute,.

Elena Udrea: Mutarea mea la penitenciarul de femei de la Targsor reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea; o aberatie legislativa si o mare mizerie

Despre mutarea sa la penitenciarul de femei de la Targsor, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina de Facebook, sustine ca aceasta masura reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea.

Elena Udrea ar putea fi transferata. in ce penitenciar va ajunge protejata lui Basescu

Elena Udrea va fi transferata, cel mai probabil astazi, din Arestul Politiei Capitalei la penitenciarul Targsor. DNA a informat Arestul Central ca a incheiat actele procedurale in cazul Elenei Udrea si ca.

Subiectiv. Traian Basescu insista cu apararea pentru Elena Udrea

Traian Basescu a avut o noua iesire nervoasa, incercind sa o apere pe Elena Udrea. Fostul presedinte e convins ca Udrea e tinuta in arest special pentru a spune ceva despre el. Eu am spus ca.

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA. intr-o postare pe contul de Facebook, fostul ministru citeaza surse din DNA cand vorbeste despre audierea lui Tudor Breazu. Udrea scrie ca apropiatul sau ar.

Elena Udrea a fost transferata la penitenciarul Targsor. Ar putea sta in aceeasi celula in care a stat si prietena ei de shopping, Alina Bica

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, a fost transferata la Penitenciarul pentru femei de la Targsor Prahova). Tot acoolo a fost incarcerata si prietena ei, fosta sefa a DIICOT cu care facea.

Elena Udrea va fi mutata in arest la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat surse judiciare.

Elena Udrea va fi mutata din arestul central al Politiei Capitalei in Penitenciarul Targsor

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat surse judiciare.

Elena Udrea va sta in arest la Penitenciarul Targsor - surse

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Elena Udrea va fi transferata la penitenciarul Targsor

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta in dosarul Gala Bute , va fi mutata la penitenciarul pentru femei Targsor, precizeaza surse citate de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )