Libnet.ro
UNICEF

12:45

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar dosarele in care sunt implicata nu au un caracter politic. Se vrea reducerea mea la tacere

B1 B1,
Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar dosarele in care sunt implicata nu au un caracter politic. Se vrea reducerea mea la tacere

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si este obligata sa spuna adevarul in legatura cu situatia ei. Desi suntem in. continuă pe B1

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar nu fiti partasi la un abuz care este incercarea de arestare a mea

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si ca prin aceste cereri de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva se.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

Gestul facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios in timpul discursului sau in Parlament. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost comentat si explicat de invitatii emisiunii.

Semnificatia gestului facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios, atat in timpul discursului sau in Parlament, cat si inaintea discursului. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

Cum s-a aparat Elena Udrea in fata colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea, a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, reunit pentru a lua o decizie cu privire la cererile DNA, ca doreste sa aiba un singur discurs privitor la acuzatiile facute pe numele ei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )