Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gestul facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Antena3 Antena3,
Gestul facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios in timpul discursului sau in Parlament. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost comentat si explicat de invitatii emisiunii. continuă pe Antena3

Semnificatia gestului facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios, atat in timpul discursului sau in Parlament, cat si inaintea discursului. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar dosarele in care sunt implicata nu au un caracter politic. Se vrea reducerea mea la tacere

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si este obligata sa spuna adevarul in legatura cu situatia ei. Desi suntem in.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar nu fiti partasi la un abuz care este incercarea de arestare a mea

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si ca prin aceste cereri de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva se.

Comisia Juridica discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea

Comisia Juridica dinCamera Deputatilor va discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea in cursul zilei de duminica, relateazaB1 TV. De asemenea, avocatii Elenei Udrea studiaza si duminica.

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

Sinteza Zilei: Elena Udrea confirma afacerile cu libanezii

Elena Udrea a furnizat indicii importante in cazul unor informatii prezentate in urma cu cateva zile la Sinteza Zilei. Duminica, Mihai Gadea a vorbit despre afirmatiile Elenei Udrea dintr-un interviu, care.

Elena Udrea, gest controversat in Parlament

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

FOTOVIDEO. Elena Udrea, gest controversat in Parlament. Explicatia oficiala

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

Elena Udrea: Sunt tinta a unei actiuni de denigrare. Se doreste sa tac

Elena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde au loc audierile in comisii. inainte de intrarea in sala, Elena Udrea a facut o serie de declaratii presei, nu cu mult diferite de ce a spus in ultimele zile. Nu m-am.

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )