Libnet.ro
UNICEF

19:15

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat. continuă pe Adevărul

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso.

VIDEO Elena Udrea poate fi arestata. Deputatii au votat toate cele 6 cereri de retinere si arestare preventiva sau urmarire penala pe numele ei in dosarele Gala Bute si Microsoft/ Fostul ministru: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum de

Deputatii au votat in sedinta de luni cele sase cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft, precum si incuviintarea urmaririi penale sau a extinderii urmaririi penale in cele doua dosare amintite. Elena Udrea a tinut un discurs in fata plenului Camerei Deputatilor si le-a cerut colegilor sa aprobe urmarirea penala, dar nu si arestarea preventiva. Dupa ce prima cerere de arestare a fost aprobata de deputati, Elena Udrea, care nu se mai afla in sala, a postat pe contul sau de facebook o scurta replica: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat. Ora 00:30 A fost votata si ultima cerere de de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft. Toate cererile au primit vot favorabil. Sesiunea parlamentara s-a incheiat.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar nu fiti partasi la un abuz care este incercarea de arestare a mea

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si ca prin aceste cereri de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva se.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar dosarele in care sunt implicata nu au un caracter politic. Se vrea reducerea mea la tacere

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si este obligata sa spuna adevarul in legatura cu situatia ei. Desi suntem in.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

Comisia Juridica discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea

Comisia Juridica dinCamera Deputatilor va discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea in cursul zilei de duminica, relateazaB1 TV. De asemenea, avocatii Elenei Udrea studiaza si duminica.

Absente marcante in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea.

Absenta marcanta in Parlament la votul in cazul Elena Udrea

Deputatul Victor Ponta nu a participat, luni seara, la votul din Parlament pe cererile DNA de urmarire penala si de arestare preventiva a Elenei Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )