Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea: Ponta este un dezastru ca si prim-ministru. Cred ca va candida la prezidentiale pentru ca il impinge partidul

B1 B1,
Elena Udrea: Ponta este un dezastru ca si prim-ministru. Cred ca va candida la prezidentiale pentru ca il impinge partidul

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca Victor Ponta este un dezastru ca si prim-ministru. Aceasta a precizat ca presedintele PSD are totusi. continuă pe B1

Elena Udrea ii cere lui Ponta sa-si dea afara purtatorul de cuvant.

Elena Udrea a inceput un atac dur, la adresa lui Victor Ponta, pe pagna sa de Facebook, spunand ca el a introdus golaneala in lupta politica si ca pentru a mai spala imaginea, trebuie sa-l dea afara pe Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului. Mai mult, deputatul PDL Elena Udrea il acuza pe premier ca minte fara sa clipeasca si ii contrazice pe toti oameni care nu sunt de acord cu el. Redam integral mesajul postat de Elena Udrea pe pagina sa de socializare: Opriti golaneala .

Elena Udrea, despre noile taxe: USL strange bani pentru campaniile electorale din 2014 (VIDEO)

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat dur noile taxe impuse de guvernul Ponta, aratand ca liderii USL strang bani pentru ca este an electoral. Eu o atata minciuna si atata incompetenta cat e la USL nu am v.

VIDEO UPDATE Elena Udrea cumpara 80 de hectare de teren arabil. Deputatul intentioneaza sa acceseze fonduri UE pentru a cultiva pomi fructiferi si sa ia teren si in arenda

Deputatul PDL Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a demarat procedurile pentru achizitionarea a 80 de hectare de teren arabil. UPDATE Contactata de Mediafax, Elena Udrea a precizat ca a antamat cumpararea a 80 de teren arabil in judetele Calarasi si Giurgiu la un pret variind intre 1. 500 de euro pe hectar si 3. 800 de euro pe hectar, ea aratand ca vrea sa cultive pomi fructiferi, dupa ce va accesa fonduri europene.

Elena Udrea cumpara 80 de hectare de teren arabil

Deputatul PDL Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a demarat procedurile pentru achizitionarea a 80 de hectare de teren arabil.

VIDEO Elena Udrea cumpara 80 de hectare de teren arabil

Deputatul PDL Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a demarat procedurile pentru achizitionarea a 80 de hectare de teren arabil.

Elena Udrea: Controlul BNR la CEC este mult mai corect decat o comisie unde parlamentarii fac spectacol mediatic

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi seara ca i se pare mai corect controlul BNR la CEC cu privire la creditul Ioanei Basescu, decat infiintarea unei comisii unde parlamentarii puterii sa faca un spectacol.

Elena Udrea isi cumpara teren arabil.

Deputatul PDL, Elena Udrea a anuntat, pe o retea de socializare ca vrea sa-si cumpere teren agricol. Se pare ca si 2014 va fi un an bun pentru agricultura - ninsoarea a venit inaintea inghetului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure, avand in vedere ca am reusit deja sa antamez cumpararea a 80 de hectare de teren arabil, a notat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. Udrea a postat si o fotografie alb-negru realizata pe un camp, insa nu precizeaza ca .

Elena Udrea: As candida la prezidentiale daca din sondaje ar reiesi ca am potentialul cel mai mare

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar avea cel mai pare punctaj in sondaje. Nu, sub nicio forma. Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am .

Elena Udrea: Cumpar terenuri in jurul Bucurestiului/Preturile au crescut dupa implicarea familiei Basescu/ Am o parere buna despre Predoiu

Am decis acum ca tot am fost in opozitie, sa investesc in Agricultura. Prima parcela de teren am cumparat-o prin septembrie. Chiar astazi am semnat un contract pt 2 hectare de teren. Incerc sa le adun usor in timp o suprafata care sa fie rentabila din punct de vedere al castigului economic. Pana acum am cheltuit vreo 50. 000 de euro pentru ca nu am semnat toate actele. Atat cat imi permit, voi cumpara teren agricol pentru a avea o ferma rentabila. Daca nu imi permit, voi lua teren in arenda, a declarat Elena Udrea la B1 Tv.

Elena Udrea: Voi cumpara teren agricol pentru a avea o ferma performanta

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 Tv, ca se concentreaza pe achizitionarea de terenuri in jurul Bucurestiului, precizand ca preturile au crescut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )