Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru. continuă pe Adevărul

Elena Udrea poate merge luni in Camera Deputatilor pentru a se adresa plenului, a decis iCCJ (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ)a decis ca Elena Udrea poate merge luni in plenulCamerei Deputatilor. Magistratii au decis ca deputatul poate parasi locuinta intre orele 15. 00 si.

UPDATE Inalta Curte a aprobat cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament

Inalta Curte de Casatie si Justitie a aprobat sambata cererea formulata de Elena Udrea de a i se permite sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge luni la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

FOTO. Ce precizari face Elena Udrea in privinta recursului la arestul la domiciliu

In nou mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea scrie ca avocatii sai au cerut judecatorului de drepturi si libertati de la inalte Curte de Casatie si Justitie sa ii permita sa mearga luni la Camera Deputatilor.

Striblea, despre sms-ul primit de la Elena Udrea: Nu am nicio obligatie fata de statul roman sa-i pun pe masa corespondenta mea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, mai multe sms-uri celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva.

DIICOT a scapat-o pe Elena Udrea de trei dosare

In ultimii opt ani, Elena Udrea a fost scapata de trei dosare. Desi erau dosare in care protejata lui Traian Basescu era actor principal, in toate a primit neinceperea urmaririi penale, dezvaluie jurnalistul Adin.

Eduard Hellvig, un om incomod pentru Elena Udrea: Jaf cu banul public la Ministerul Dezvoltarii

Eduard Hellvig este un om incomod pentru Elena Udrea. Dupa ce Hellvig a preluat portofoliul de la Ministerul Dezvoltarii si Turismului de la Elena Udrea, acesta a comandat un audit. Jaf cu banul public, spunea.

Deputatii juristi, un nou aviz pentru Elena Udrea. Avocatul Marius Striblea: Vom cere amanare

Elena Udrea arest la domiciliu. Deputatii juristi se reunesc astazi pentru a supune la vot noile cereri DNA privind inceperea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita. Udrea este asteptata la sedinta Comisiei Juridice.

Elena Udrea merge la DNA pentru audieri in denuntul facut impotriva generalului Florian Coldea

Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis dispunerea masurii de arest la domiciliu. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, Elena.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )