Libnet.ro
UNICEF

23:46

UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

România Liberă România Liberă,
UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Elena Udrea poate merge luni in Camera Deputatilor pentru a se adresa plenului, a decis iCCJ (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ)a decis ca Elena Udrea poate merge luni in plenulCamerei Deputatilor. Magistratii au decis ca deputatul poate parasi locuinta intre orele 15. 00 si.

Elena Udrea poate merge luni la Parlament, ICCJ i-a admis cererea

Instanta suprema a admis, sambata, cererea Elenei Udrea, arestata la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatului PMP, pentru noi.

Udrea poate merge luni la plenul Camerei Deputatilor

Actualizare 11:24 Instanta suprema a hotarat, in urma cu putin timp, ca Elenei Udrea ii este permis sa mearga luni in plenul Camerei Deputatilor, unde va avea loc votul pe cererile DNA de urmarire penala si arestare a fostului ministru, informeaza mass media.

Udrea poate merge luni in plenul Camerei Deputatilor

Actualizare 11:24 Instanta suprema a hotarat, in urma cu putin timp, ca Elenei Udrea ii este permis sa mearga luni in plenul Camerei Deputatilor, unde va avea loc votul pe cererile DNA de urmarire penala si arestare a fostului ministru, informeaza mass media.

Elena Udrea poate sa mearga luni in Parlament

UPDATE - Instanta suprema a admis, sambata, cererea Elenei Udrea, arestata la domiciliu, de a merge luni la Parlament pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor. Deputatii vor vota luni o noua cerere a.

Elena Udrea a IESIT de la DNA, dupa 4 ore de audieri: NU pot merge la Parlament astazi la Comisie, dar in plen da

UPDATE:Elena Udrea nu merge la Parlament in comisia Juridica. A stat prea mult la DNA, iar sedintele comisiei se incheie la ora 15:00. Va merge totusi sa isi sustina punctul de vedere in plen, atunci.

Deputatii juristi, un nou aviz pentru Elena Udrea. Avocatul Marius Striblea: Vom cere amanare

Elena Udrea arest la domiciliu. Deputatii juristi se reunesc astazi pentru a supune la vot noile cereri DNA privind inceperea urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita. Udrea este asteptata la sedinta Comisiei Juridice.

UPDATE Inalta Curte a aprobat cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament

Inalta Curte de Casatie si Justitie a aprobat sambata cererea formulata de Elena Udrea de a i se permite sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge luni la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, la iCCJ, pentru a cere permisiunea de a se prezenta luni in Parlament (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, sambata dimineata, in fata judecatorilor inaltei Curti de casatie si Justitie. De aceasta data pentru a cere permisiunea de a se prezenta luni in Parlament. Deputatul este cercetat.

UPDATE: Elena Udrea: iCCJ a admis cererea mea de a merge in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )