Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat mai devreme la Sectia 2 de Politie, in controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso.

FOTOVIDEO. Elena Udrea, gest controversat in Parlament. Explicatia oficiala

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

VIDEO Elena Udrea poate fi arestata. Deputatii au votat toate cele 6 cereri de retinere si arestare preventiva sau urmarire penala pe numele ei in dosarele Gala Bute si Microsoft/ Fostul ministru: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum de

Deputatii au votat in sedinta de luni cele sase cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft, precum si incuviintarea urmaririi penale sau a extinderii urmaririi penale in cele doua dosare amintite. Elena Udrea a tinut un discurs in fata plenului Camerei Deputatilor si le-a cerut colegilor sa aprobe urmarirea penala, dar nu si arestarea preventiva. Dupa ce prima cerere de arestare a fost aprobata de deputati, Elena Udrea, care nu se mai afla in sala, a postat pe contul sau de facebook o scurta replica: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat. Ora 00:30 A fost votata si ultima cerere de de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft. Toate cererile au primit vot favorabil. Sesiunea parlamentara s-a incheiat.

Elena Udrea, la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie dinCapitala, prevedere a controlului judiciar, relateazaB1 TV. intrebata ce parere are despre cererile de arestare.

Elena Udrea, audiata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor: in acest moment impotriva mea exista un asalt. Avocatii cer raport negativ (VIDEO)

UPDATE:17:12: AvocatiiEleneiUdrea cer raport negativ pentru arestare si raport pozitiv pentru urmarire penala, au declarat surse juridice pentru B1 TV. Deputatii din Comisia Juridica s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )